- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi artemisasia
-
Herkese selamlar;
Arkadaşlar kızım ikibuçuk yaşında. İşe başladığım için iki hafta önce kreşe gitmeye başladı. İlk günler güle oynaya giderken bu hafta okula gitmemek için sabahları evde, okula bırakırken okulda ağlıyor. Okula bırakıp 10 dakika sonra dönüp kameradan izliyorum. Ağlaması kesilmiş oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. İşi bırakmak istemiyorum ama böyle ağlamasına da dayanamıyorum. Bakıcak kimsem yok malesef o alternatifi düşünemiyorum. Bu uyum sürecinden mi kaynaklı yoksa hiç geçmeyecek bir durum mu ? Mutlaka bu durumu yaşayan birileri vardır aramızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Öyle zor bir durum kiNazlanıyor olabilir belki. Ya da arkadaşlarıyla mı iyi geçinemiyor acaba, okulda sıkıntılı bir durum mu var? Başlarda iyiymiş çünkü. Öğretmenleriyle bir konuşun, kreşte eğer iyiyse, mutluysa size nazlanıyor olabilir. Öyle bir şeyse de alın karşınıza sanki akranınızmış gibi açıklama yapın, anlar inanın ki. Elbette onunla beraber vakit geçirmek istediğinizi, ancak çalışıp para kazanmanız gerektiğini, işe gittiğiniz için ona güzel kıyafetler, oyuncaklar alabildiğinizi anlatın.
Annem gün içinde okula gidip kameradan izliyor . Ağlama yok ama tam kaynaşamamış dOkulda sıkıntısı olsa 10 dk sonra ağlamayı durdurmazdı.
Geçer,naz yapıyor şu an.
Bir yandan bakıcı da araştırıyorum. Tanıdık güvenilir birini bulmam lazım.Küçük olduğunun ben de farkındayım.Kızınız anneden ayrı kreşe gitmek için küçük.
O yaşlarda ancak anne ile oyun grupları olabilir.
Bir çok uzman 3 yaşından önce annesiz kreş önermiyor.
Oraya vereceğiniz parayı bakıcıya verseniz en azında kızınız ev ortamında kalsa olmaz mı?
Herkese selamlar;
Arkadaşlar kızım ikibuçuk yaşında. İşe başladığım için iki hafta önce kreşe gitmeye başladı. İlk günler güle oynaya giderken bu hafta okula gitmemek için sabahları evde, okula bırakırken okulda ağlıyor. Okula bırakıp 10 dakika sonra dönüp kameradan izliyorum. Ağlaması kesilmiş oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. İşi bırakmak istemiyorum ama böyle ağlamasına da dayanamıyorum. Bakıcak kimsem yok malesef o alternatifi düşünemiyorum. Bu uyum sürecinden mi kaynaklı yoksa hiç geçmeyecek bir durum mu ? Mutlaka bu durumu yaşayan birileri vardır aramızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Normal falan değil ne normali 40 yaşındaki yetişkini tanımadığı insanların yanına koysan üstelik 4 duvar oda ağlar sızlar içten içe çocuk için ideal kreş yaşı size güvenli bağlanıp arkadaş aramaya ve etrafa merakla bağlamaya başladığı yastir kabul edin. Yinede çok zor durumda kalacasanız en azından işe başlamadan önce 10 gün ona eşlik edin. Kreş konusunda da Finlandiya da yaşamadığımızı hatırlatırım 4 duvar arasında tarif etseler çoğuna hapishane diyeceğim yerlerde çocuğun mutlu olacağını düşünmeyin[/QUO
Yorumunuz için teşekkür ederim. İşe başlamadan 8 gün eşlik ettim zaten. Keşke çalışmak zorunda olmasaydım. Sizin dediğiniz gibi bana güvenle bağlanıp arkadaş aramaya ve etrafa merakla bakmaya başladığı yaşta kreşe verebilme imkanım olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?