Canım biz okula ödüyoruz. Haziran da dahil ödeyeceğiz.Fırsatçı çok malesef.
Bizim gönderdiğimiz kreş mart ayının iki haftasinin para iadesini geçtik. Hazirana kadar net ödememizi bekliyor.
kreşten memnunum.kayıtta silmek istemiyorum
ne yapacağımızı bilmiyorum..
Hicbirsey TV de konuşulduğu gibi değil. 3 ay kredi ertelemek için bankaya gidenlerin karşısına 1.5 bin faiz çıkıyor.Eğer telafisi olacaksa ödemeye hazırız .hatta ücretin bir kısmını da odemeye tamam (öğretmen maaşı kira.)
Ama paranın tamamını istemek doğru değil. Sonuç itibariyle masraflar azalıyor kreşte.
ki zaten bakanlık destek vereceğini açıkladı. Kiralar erteleniyor.özel kreslerde öğretmen maaşının %60 ini devlet verecek.krediler de ertelendi.
Özel okullarda ödeseniz de telafisi olacak .bakanlık belirtti bunu
Sizde haklısınız ama biz tek maaşla geçiniyor uz kirada bir apartımız vardı ordan gelenin üstüne ekleyip krşe veriyorduk. Şimdi üniversiteler tatil olunca apart taki öğrenci kaçar gibi gitmiş annesine arattı paranızı da ödemem diyorlar sözleşme senet var ödemeyi z diyorlar bizde o yüzden sıkıştık bu ay birazPeki bütün velilere ücretlerini iade ederlerse o kurumda çalışan öğretmen evine nasıl ekmek götürecek hiç düşündünüz mü? Temizlik işçisi, müdür, servis görevlisi vs diğer tüm personeller ne yapacak? Kurum faturalarını, kirasını nasıl ödeyecek? Eğer maddi anlamda sizi çok zora sokmayacaksa, özellikle de eşiniz ve siz tam maaş alıyorsanız maaşlarınız kesilmediyse kurumun tam parasını ödemeniz gerekir bence.
Sizde haklısınız ama biz tek maaşla geçiniyor uz kirada bir apartımız vardı ordan gelenin üstüne ekleyip krşe veriyorduk. Şimdi üniversiteler tatil olunca apart taki öğrenci kaçar gibi gitmiş annesine arattı paranızı da ödemem diyorlar sözleşme senet var ödemeyi z diyorlar bizde o yüzden sıkıştık bu ay biraz
Doğru aslında sizde haklısınız ama kreşte öğretmenle yaşadığım sorunlar yüzünden irrite oldum iyice ilerleyen mesajlarda yazdım kayıt sildirme sebebimi. Ayrıca öğretmeni sürekli erken alın çocuk sıkılıyor cumaları göndermeyin diyip duruyordu bana öğretmenin davranışlarıda çok soğuttu beni zaten müdüre tatilden bir gün önce bildirdim sonra tatil olunca çocukta iyice soğudu o yüzden kayıt almak istedim. Zaten kadın beni hep 3 4 te arayıp çocuğunuzu alın yok cuma yollamayın diyerek bizden tam ücret alıp yarım yamalak hizmet veriyorlardıÇok paragöz buldum sizi.
Evet bir yerden okuldan.kayidinizi birden sildiremezseniz. Yarin çocuğum krese gelmiyor parasını da verin diyemezsiniz.
Orada çalışanlar, oranın da bir gelir gider tablosu var.
Ülkede kimsenin hazırlıklı olmadığı bir durumu yaşıyoruz, bir çok kişi işsiz kalacak zaten. Önümüzdeki aylar gitmediği için parasını ödemekle yükümlü değilsiniz zaten, ama bu 15 günün hesabını yapmayın bari
Hizmet alamıyor neden ödesin ? 1.5 ay kresler kapalı olacak.Çok paragöz buldum sizi.
Evet bir yerden okuldan.kayidinizi birden sildiremezseniz. Yarin çocuğum krese gelmiyor parasını da verin diyemezsiniz.
Orada çalışanlar, oranın da bir gelir gider tablosu var.
Ülkede kimsenin hazırlıklı olmadığı bir durumu yaşıyoruz, bir çok kişi işsiz kalacak zaten. Önümüzdeki aylar gitmediği için parasını ödemekle yükümlü değilsiniz zaten, ama bu 15 günün hesabını yapmayın bari
Evet okul öncesi öğretmenin görev saati o kadardır.3 e kadardır siz cocugunuzu almayınca onlar eve gidemiyor son çocuk gidene kadar bekliyor. Saat 5 de olsa 6 da olsa beklemek zorunda. Ve cuma ders yok demek ki ders olmadığı zaman neden gönderiyorsunuz öğretmen haklı.Doğru aslında sizde haklısınız ama kreşte öğretmenle yaşadığım sorunlar yüzünden irrite oldum iyice ilerleyen mesajlarda yazdım kayıt sildirme sebebimi. Ayrıca öğretmeni sürekli erken alın çocuk sıkılıyor cumaları göndermeyin diyip duruyordu bana öğretmenin davranışlarıda çok soğuttu beni zaten müdüre tatilden bir gün önce bildirdim sonra tatil olunca çocukta iyice soğudu o yüzden kayıt almak istedim. Zaten kadın beni hep 3 4 te arayıp çocuğunuzu alın yok cuma yollamayın diyerek bizden tam ücret alıp yarım yamalak hizmet veriyorlardı
Biz e ilk başta sabah 7 30 akşam 6 ya kadar açık denildi ki öğretmenler 6 ya kadar orada diğer çocuklar kalmaya devam ederken benim kızım sıkıldı diye öğretmen sürekli alım diye aradı ki diğer veliler hep 6 da alıyordu okul öncesi anasınıfına olsa dediğiniz doğru ama kreş ve bakımevi bizimkisiEvet okul öncesi öğretmenin görev saati o kadardır.3 e kadardır siz cocugunuzu almayınca onlar eve gidemiyor son çocuk gidene kadar bekliyor. Saat 5 de olsa 6 da olsa beklemek zorunda. Ve cuma ders yok demek ki ders olmadığı zaman neden gönderiyorsunuz öğretmen haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?