Kreş sorunum yeni başladı

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Müdüre hanımla ufak bir tartışma yaşadık.kayıp eşya sorunu vs ile ilgili diğer konumu okuyunuz.sabah servis 15 dakika geç geldi.sonra alınan çocukları önce almış ve bizi en son alınca 8.05 de geldi ve müdüre en öne otutturdu beni.plan değiştiyse arayabilirsiniz bu şekilde olmaz dedim.neyse odasına gittim.bakın eşyalar karışabilir normaldir diyorsunuz da bu altı günde üç kez olamaz.bütün eşyaları etiketledim listeledim. Çıkışta tik atarsınız.ayrıca siz beni dün davet ettiniz bir saat için dediniz.güvenlik nedeniyle gönderdiniz ben güvenilir olmayan insan değilim ve bu rencide edici dedim.eşyaların kaybolması kabul edilemez.bu benim için olmazsa olmaz.beğenmiyorsan alın okuldan çocuğu dediniz.size güvenip buraya çocuğu yazdormam bile aylar almışken tekrar bu sürece giremem.2 ay sonra annem gelecek.ozamana kadar gelsin ondan sonrası olur veya olmaz bilemem dedim.akşamleyin çocuğum geldi.göz altında bir ufacık çizik gördüm ve aradım müdüreyi.telefona kendisi çıkmadı öğretmen çıktı.bakmıyor da artık telefonlâra.çocuğun tırnakları uzun kendisi yapmış olabilir dediler hatta görmwmişler bile o çiziği cânım sıkıldı

Benim de kızımın bazen eşyaları yok oluyor, arıyorum bir kaç gün sonra geri geliyor. Bazen de kızımın çantasından bize ait olmayan kıyafetler çıkıyor. Katlayıp torbaya koyup üzerine bunlar bizim değil diye yazıyorum poşetin üzerine. Bunlar için müdürü arayıp kızmak hiç aklıma gelmedi.

Bir iki kere bizde de küçük çizikler oldu, aramadık bile. Çocuk bunlar, kendi de yapmış olabilir kazaen, arkadaşı da.

Çok agresif yaklaşıyorsunuz sanki?

Daha ilk hafta
Normal değil mi karışıklıkların olması
Servis düzeni de daha oturmamış ama o da uzun sürmez
Altıncı günde hala velinin kreşe gittiğini de hiç görmedim
Bizi içeri hiç almadılar hatta
Zaten tek bir veli bile girse ben kızımı orda bırakmam
Çok gergin gibisiniz
Biraz zaman tanıyın
Çocuk orda güvende ve mutlu olacaksa tolera edilebilir şeyler bunlar

Begenmiyorsaniz alin tavirlari cok cirkin, size musteri, kreslerine ticarethane muamelesi yapiyorlar.
Bizim sadece puzzle parcalarimiz kayboluyor/karisiyor onun disinda hic karisiklik yasamadik.
Cizik konusuna gelince, gecen hafta kizimla bir cocuk parkta carpismislar, öğretmeni beni arayip durumu anlatti, buz koydugunu soyledi, kizim geldiginde burnu sismis morarmisti, olabiliyor yani.

Müdüre hanımla ufak bir tartışma yaşadık.kayıp eşya sorunu vs ile ilgili diğer konumu okuyunuz.sabah servis 15 dakika geç geldi.sonra alınan çocukları önce almış ve bizi en son alınca 8.05 de geldi ve müdüre en öne otutturdu beni.plan değiştiyse arayabilirsiniz bu şekilde olmaz dedim.neyse odasına gittim.bakın eşyalar karışabilir normaldir diyorsunuz da bu altı günde üç kez olamaz.bütün eşyaları etiketledim listeledim. Çıkışta tik atarsınız.ayrıca siz beni dün davet ettiniz bir saat için dediniz.güvenlik nedeniyle gönderdiniz ben güvenilir olmayan insan değilim ve bu rencide edici dedim.eşyaların kaybolması kabul edilemez.bu benim için olmazsa olmaz.beğenmiyorsan alın okuldan çocuğu dediniz.size güvenip buraya çocuğu yazdormam bile aylar almışken tekrar bu sürece giremem.2 ay sonra annem gelecek.ozamana kadar gelsin ondan sonrası olur veya olmaz bilemem dedim.akşamleyin çocuğum geldi.göz altında bir ufacık çizik gördüm ve aradım müdüreyi.telefona kendisi çıkmadı öğretmen çıktı.bakmıyor da artık telefonlâra.çocuğun tırnakları uzun kendisi yapmış olabilir dediler hatta görmwmişler bile o çiziği cânım sıkıldı

diger konunuzda da yazdim, buraya da yaziyorum kusura bakmayin. konu cocuksa hicbir yabanci guvenilir degildir, cocugum sadece okuldaki insanlara emanettir, o okula da hicbir yabanci - veli dahi olsa - giremez.

bu obsesyonunuzdan vazgecin, bunu munferit algilamayin. tirnak cizigi kendini belli eder zaten. eger ki baska bir cizikse elbette ki kizin, ancak tirnak cizigi icin daha fazla goze batmamanizi oneririm.

Yaşanılan süreç gayet normal. Küçük yaş grubu öğrencilerde ilk haftalarda düzen oturana kadar bu tarz karışıklıklar olması gayet doğal.
Bu öğretmenler tutup çocukları dövüştürmediler heralde. Çocuk bunlar hareket istiyor ve bu hareket bazen küçük kazalara sebebiyet verebiliyor.

Eğer bu kadar mükemmeliyetçi bir insansanız alıp çocuğunuzu evde kendiniz okutacaksınız.

Ben bir okulonceci olarak size son kez sunu soylemek istiyorum. Ben 4 yilimi boyle veli kaprisi cekmek icin vermiyorum. Cocugunuzun gozaltindaki ufak cizik sizin cok onemliyse evinizde oturun ve cocugunza bakin lutfen. Kimseyi mesleginden sogutmayin.

Yok konu sahibi gerçekten normal davranışlar sergilemiyor yani olabilen şeyler bunlar ilk zaman düzen kurmak zor olur zamanla oturur bak kaybolan panduflar bulunmuş ,ayrıca neden kaybolsun çıksa çıksa başka çocuğun çantasından çıkmıştır ,hiç bir veli de tenezzül edip almaz yani

Sizin amaciniz ortaligi karistirmak baska bir sey degil.

Aksam mudureyi aradiniz ogretmen cikti.

Aksam evlerine gitmiyor mu bu insanlar?

Gozunun altinda ufak bi cizik eee ne olmus
Diğer konu da haksiz bulundunuz. Durumu kurtarmak icin cocugumu dövdüler ilgisizler mi diyeceksiniz?

Bir de böyle devam ederseniz çocukta ufacık bişeyi büyütür ve bunalıma girer her harekette kasıt arar.
Biraz daha sakin olmanız çocuk için iyi olabilir.

Sizin amaciniz ortaligi karistirmak baska bir sey degil.

Aksam mudureyi aradiniz ogretmen cikti.

Aksam evlerine gitmiyor mu bu insanlar?

Gozunun altinda ufak bi cizik eee ne olmus
Diğer konu da haksiz bulundunuz. Durumu kurtarmak icin cocugumu dövdüler ilgisizler mi diyeceksiniz?
Çocuğu tabi ki dövmediler ama ne oldu oraya onu merak ettim...sadece bu...kayıtta söylenilwnler uygulama ile frklı ilk bir hafta gelirsiniz çocuğa bakarsınız drmişlerdi ama uygulama bu iekilde değil.

Bir de böyle devam ederseniz çocukta ufacık bişeyi büyütür ve bunalıma girer her harekette kasıt arar.
Biraz daha sakin olmanız çocuk için iyi olabilir.
Şimdi bana kimse ilgi de göstermiyor sanki yokum gibi davrânıyorlâr.madem pandufları size verdik diye direttiler ben de almadım dedim o halde bu panduflatir nerden çıktı.bir özür dilenebilinirdi

Biz de bugün yazdırdık tanışmaya gittik öğretmeniyle, sonra bahçede park var dönmek istemedi oynadı biraz, gözümün önünde yapmaması gereken bir hareket yaptı ve kötü düştü dizi kanadı, yani bir düşündüm olacak oldu mu bu insanlar hangi birine baksın büyük sorumsuzluk içeren bir şey olmuyorsa ufak tefek kazalar olabilir

Çocuğu tabi ki dövmediler ama ne oldu oraya onu merak ettim...sadece bu...kayıtta söylenilwnler uygulama ile frklı ilk bir hafta gelirsiniz çocuğa bakarsınız drmişlerdi ama uygulama bu iekilde değil.
Sizin icin ne onemli?
Cocugunuzun en kisa surede ve en guzel rsekilde krese alismasi mi
Yoksa sizin krese alismaniz mi?

Cidden calisan kadin cocugum krese alissin ogretmenini sevsin arkadaslarini sevsin diye dort gozle beklerken siz sorun yatatiyorsunuz.

Unutmayin krese siz degil cocugunuz alisacak.

Back
X