Müdüre hanımla ufak bir tartışma yaşadık.kayıp eşya sorunu vs ile ilgili diğer konumu okuyunuz.sabah servis 15 dakika geç geldi.sonra alınan çocukları önce almış ve bizi en son alınca 8.05 de geldi ve müdüre en öne otutturdu beni.plan değiştiyse arayabilirsiniz bu şekilde olmaz dedim.neyse odasına gittim.bakın eşyalar karışabilir normaldir diyorsunuz da bu altı günde üç kez olamaz.bütün eşyaları etiketledim listeledim. Çıkışta tik atarsınız.ayrıca siz beni dün davet ettiniz bir saat için dediniz.güvenlik nedeniyle gönderdiniz ben güvenilir olmayan insan değilim ve bu rencide edici dedim.eşyaların kaybolması kabul edilemez.bu benim için olmazsa olmaz.beğenmiyorsan alın okuldan çocuğu dediniz.size güvenip buraya çocuğu yazdormam bile aylar almışken tekrar bu sürece giremem.2 ay sonra annem gelecek.ozamana kadar gelsin ondan sonrası olur veya olmaz bilemem dedim.akşamleyin çocuğum geldi.göz altında bir ufacık çizik gördüm ve aradım müdüreyi.telefona kendisi çıkmadı öğretmen çıktı.bakmıyor da artık telefonlâra.çocuğun tırnakları uzun kendisi yapmış olabilir dediler hatta görmwmişler bile o çiziği cânım sıkıldı