• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş vakasi

gulkokusuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
694
621
103
Merhaba hanımlar. Konuyu ablamin oğlu için açıyorum. Bugün kreste kapıdan cikan birinin arkasından koşarken kapı yegenimin suratına çarpmis kafası ve dudakları sis olarak eve gelmiş akşam.öğretmenini aramislar hemen. fakat öğretmeni ablama önemli bişey olmadığını burnunun 5 dk kadar kanadigini panik yapmaması için aramadiklarını söylemiş. Sorumuz şu sizce bu ihmal mi kresten almalı mi siz olsanız ne yapardınız?

Kaza olabiliyor. Yine de kazanın tam nasıl olduğunu anlamaya çalışırım, engelleyebilirler miydi yoksa engellenemez mi diye.
Her halükarda arayıp bilgi vermeleri gerekirdi. Hafif bir yaralanma değil çünkü.

Kazalar birazda çıcukla alakalı yani baZı çocuklar her halukarda yaramazlık yapmayı başarıyor. Öğretmenin bu durumu haber vermesi gerekirdi.

Kafası şismiş önemli bi şeyi yoktu ne demek..öğretmen mi doktor mu karar versin bu kişi..kafa travmasi olabilir her şey olabilir önemli olup olmadiğına o karar veremez..

Gözümden sakındığım Çocuğumu emanet ettiğim yer ona sahip çıkamayıp ağzını burnunu dağıtsa üstelik bunu bana haber vermese ve bunun sebebini de “aman nolacak 5 dakka burnu kanadı altı üstü dese” orayı onların başına yıkarım, üstelik dava açarım. Sorumsuz mahluklar!
Acayip sinir oldum şurda, nasıl sakin kalıyorsunuz?

Aksam arayip sorması gerekirdi fakat olay çıkış saatine yakın olduysa ve öğretmen sadece burun kanamasına şahit olduysa o anda aramaya gerek duymamiş olabilir çocuga mudahale etmis o an ki gördukleriyle gibi geldi bana art niyet göremedim , ihmalkarlik kısmı belki olabilir,belki diyorum sonucta darbeyi alir almaz şislik oluşmamistir çocukta , olayida gormeyince bu ögrencinin bir saat sonra yüzü şişecektir diye tahmin edememistir.Gecmis olsun sizin yegeninize de insallah cabuk iyilesir

Aksam arayip sorması gerekirdi fakat olay çıkış saatine yakın olduysa ve öğretmen sadece burun kanamasına şahit olduysa o anda aramaya gerek duymamiş olabilir çocuga mudahale etmis o an ki gördukleriyle gibi geldi bana art niyet göremedim , ihmalkarlik kısmı belki olabilir,belki diyorum sonucta darbeyi alir almaz şislik oluşmamistir çocukta , olayida gormeyince bu ögrencinin bir saat sonra yüzü şişecektir diye tahmin edememistir.Gecmis olsun sizin yegeninize de insallah cabuk iyilesir
Saolun.

Genelde aramazlar görüp siz ararsınız,iki özel okul değiştirdim böyle oldu. Arayıp ne olduğunu sordum hep açıklama dinledim,bazen ikna oldum bazen olmadım,bazen eşime arattırdım haşladı onları,sonra ben arayıp bak benimle iyi geçinin yoksa eşim araya girer çok uğraşırsınız dedim,aramaya başladılar,ama sadece beni. Problem çıkardığım için aradılar yani.

İyi niyetli olabilir ama ciddi bir ihmal var bence de. O anda gözüyle tarama muayenesi yapamayacağına göre böyle bir durumda ya kreşin doktoru varsa onu çağırırsın o müdahale eder, aileyi de o bilgilendirir ya da sen müdahale edersin ama aileyi arayıp "Böyle böyle bir durum oldu ancak şunları şunları yaptık" diye de haber verirsin. Haber vermemezlik gibi bir durumun bence kabul edilebilir yanı yok. Ben olsaydım o kreşten alırdım çocuğumu, evet.

Kamera falan oluyor mu kreşte emin değilim ama ben olsam kamera kayıtlarına bakarım önce ihmal olup olmadığı o şekilde belli olur. Kaldı ki çocuğun dizi kanasa düşse bence aramaları lazım. Kafası şişmiş dudağı patlamış burnu 5 dk kanamış dayak yemediği ne malum?

Gözümden sakındığım Çocuğumu emanet ettiğim yer ona sahip çıkamayıp ağzını burnunu dağıtsa üstelik bunu bana haber vermese ve bunun sebebini de “aman nolacak 5 dakka burnu kanadı altı üstü dese” orayı onların başına yıkarım, üstelik dava açarım. Sorumsuz mahluklar!
Acayip sinir oldum şurda, nasıl sakin kalıyorsunuz?
+1
Agziniza saglik ayni düsüncedeyim

Kaza olabilir de özel kreş sonucta arayıp haber vermeleri gerekirdi. Anne babalar çocuğum iyi bakılsın diye oralara para ödüyor

Kreş değilim komşuyum..yavrusunu bana emanet etti komşum benimde oğlum var.birlikte oyun oynuyorlardı.hersey güzel geçti annesi gelmeden çocuğun yüzünde bir çizik vardı ben telaslandim.komsum gelince ya Ayten çok üzüldüm yüzünde çizik olmuş arifin,acaba oğlumla oynarken mı oldu anlamadim haberin olsun,hani ağlama senide gelmedi dedim.komsum güldü.merak etme dün oldu o,sen farkedememissin dedi.yani bir çizihi bile haber verme gereksinimi hissettim o kreş nasıl bi kreş anlamış değilim.

Back
X