- Konu Sahibi gulkokusuuu
Yani koşarken düştü değilki. Çocuğun burnu 5 dk kanamış. Yüzünden darbe almış. Bilemedim. Ben herhalde 3. Dk da bunun burun kanaması durmuyor diye hastaneye koşardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki ama çocuk başından darbe almış dudağı patlamış burnu 5 dk boyunca kanarken ne yapmışlar izlemişler mi merak ettim doğrusu. Haber vermeleri gerekirdi durumun ciddi olup olmadığına doktor karar verir.Çocuk bunlar düşe kalka büyır diye boşa dememişler her çocuğu her an takip etmek sanmıyorum ki olsun![]()
Merhaba hanımlar. Konuyu ablamin oğlu için açıyorum. Bugün kreste kapıdan cikan birinin arkasından koşarken kapı yegenimin suratına çarpmis kafası ve dudakları sis olarak eve gelmiş akşam.öğretmenini aramislar hemen. fakat öğretmeni ablama önemli bişey olmadığını burnunun 5 dk kadar kanadigini panik yapmaması için aramadiklarını söylemiş. Sorumuz şu sizce bu ihmal mi kresten almalı mi siz olsanız ne yapardınız?
Yani kazalar her an olabilir de haber vermemeleri çok yanlış olmuş. Sanki önemsenmemiş gibi.Hatalılar..Merhaba hanımlar. Konuyu ablamin oğlu için açıyorum. Bugün kreste kapıdan cikan birinin arkasından koşarken kapı yegenimin suratına çarpmis kafası ve dudakları sis olarak eve gelmiş akşam.öğretmenini aramislar hemen. fakat öğretmeni ablama önemli bişey olmadığını burnunun 5 dk kadar kanadigini panik yapmaması için aramadiklarını söylemiş. Sorumuz şu sizce bu ihmal mi kresten almalı mi siz olsanız ne yapardınız?