Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kreş ve Anaokulu Seçimi

nekiokim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
7
0
1
Antalya
Kreş ve Anaokulu seçimi önemli, bu başlık altında beğendiğiniz Anaokulu ve Kreşleri, seçim yaparken yaşadıklarımızı paylaşalım istedim.

ilk paylaşım benden olsun, il il kreşlerle ilgili güzel bir rehber

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara Kreşleri

İstanbul Kreşleri

İzmir Kreşleri

Benim beğendiğim anaokulu renkli eller anaokulu seçim yaparken öncelikle çocuğumu teslim edeceğim insanlar benim için önemlidir ve ilk izlenim renkli eller anaokulu na kayıt yapmadan önce 2 defa ziyaret ettim ve her defasında sıcakkanlı insanlar gördüm ve güvenilir olduklarını anlamadım 1 yıldan fazla zaman oldu ve haklı olduğunumu anladım cok memnunum.

tüm kreşlerin iletişim bilgileri olan bir site var .com . Bu siteden ankara kreşleri istanul kreşleri izmir kreşleri bursa kreşleri ankara anaokulları istanbul anaokulları izmir anaokulları gibi türkiyedeki tüm şehirdeki kreş anaokulu veya yaz okuluna rahatlıkla ulaşabilir ve kreşleri veya anaokullarını arıyarak bilgi ve ücretlerini öğrenebilirseniz. Sitede mesaj gönder kısmından kurumlara mesaj gönderip ücret veya diğer bilgiler hakkında sonuç alabilirsiniz Sitede yaklaşık olarak bulunduğunuz ildeki tüm kreşlerin bilgileri bulunmaktadır. isterseniz yazokulunuda bu siteden ulaşabilir ve aonakulları ile iletişime geçebilirsiniz

kreş yaz okulu ücretleri veya kreş tavsiyeleri için siteden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz

Back
X