Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası krese baslamali miyiz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ebru_lii

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
71
11
18
35
Kizlaar 2013 lü bir kızım var . calismayi dusunuyorum. Sizce bu yas krese zor adapte olur mu ne yapmaliyim ? Izmir icin kres tavsiyeniz var mdr

Kızlar benimde 22 aylık bir kızım var bir tanıdıgımız teyzemizin yanında bugüne kadar sabah evine bırakıp akşam kendim alıyordum çok zor oluyordu benim için artık yavaş yavaş sıkıntılar yaşamaya başladık kafasına göre alıp bir yerlere götürüyor vs vs defalarca söylememe rağmen hiç umursamıyor cocugumuzu emanet ettiğimiz içinde fazla birşey söyleyemiyoruz. ancak dün artık kopma noktasına geldi birkaç gün önce bir uzatan yakınının ölüm mevlüdüne gitmek istediğini söyledi bende tebareke akşam başlıyor abla akşam git istersen dedim bırakacak kimsem yok izin alma şansımda dün akşam durduk yrde şeytan dürttü aradım ulaşamdım eşini arayıp srduğumda gece güzelbahçeye gittiğini pazartesi akşam gelcem dediğini öğrendim mecuren annemi aradım osaatte (annem 72 yaşında ve bugün dr randevusu vardı) sabah facebooktan birkaç paylaşımını gördüm şok oldum resmen aptal yerine koymuştu beni. sizce 22 aylık cocugumu kreşe verebilirmiyim yoksa başka bir çözüm yolumu bulmalıyım bakıcı konusunda cok sıcak değilim aslında ama küçük oldugu için psikolojisi bozulurmu önerebileceğiniz güveilir bir kreş varmı?
teşekkürler şimdiden

bence verın bende verıcem 27 aylık. arkadasım kres ogretmenı gec bıle kaldın dıyor bana. kımseyı cekmeyın sınırlerınızı bozmayın ınanın kreste daha mutlu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…