Konuşma Problemleri Kreşe giden çocuk konuşuyor mu

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
118
Arkadaşlar kreşe giden çocuklarınız konuşuyor mu yani konuşması sosyalleşmesi için kreşe yollamanız olumlu oldu mu

Kreşe giden çocuk diyince çok genel bi tanım olmuş; yaş ile sorsanız daha doğru olur.

Sosyalleşme açısından çok etkili
Benin oğlumun da baya çenesini açmıştı çocuktan çocuğa değişir elbet

Oğlum zaten çok konuşuyordu okul ortamı konuşmalarının konusunu değiştirdi. Başlarda sosyal çevreye uyum sorunu yaşadı . Ama baya gelişme sarfetti arkadaş edindi . Bu yüzden çok faydası oldu diyebilirim.

kreşte staj yaptım daha sonra okul öncesi öğretmenliğine yöneldim. tahmin ediyorum ki yaş grubu 2-4?
evet konuşur. sosyalleşmesi açısından çok verim alırsınız. ve evde atamadığı enerjiyi orada atabilir. ama o kreşten gelince ona ilgi göstermeniz gerek. günlük rutin ilgiden bahsediyorum. yani o geldikten sonraya pek iş bırakmayın ailece vakit geçirin. yoksa ters tepebilir daha fazla içine atabilir. bu problemle gelen bir sürü veli ile tanıştım

Oğlum zaten çok konuşuyordu okul ortamı konuşmalarının konusunu değiştirdi. Başlarda sosyal çevreye uyum sorunu yaşadı . Ama baya gelişme sarfetti arkadaş edindi . Bu yüzden çok faydası oldu diyebilirim.
Benim 3 bucuk yasnda tam kanusamıyor ana sınıfna almadilar bnde acaba kreşemi versem diyorum

Back
X