Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonderdinizmi kireseArkadaşlar kreşe giden çocuklarınız konuşuyor mu yani konuşması sosyalleşmesi için kreşe yollamanız olumlu oldu mu
Benim 3 bucuk yasnda tam kanusamıyor ana sınıfna almadilar bnde acaba kreşemi versem diyorumOğlum zaten çok konuşuyordu okul ortamı konuşmalarının konusunu değiştirdi. Başlarda sosyal çevreye uyum sorunu yaşadı . Ama baya gelişme sarfetti arkadaş edindi . Bu yüzden çok faydası oldu diyebilirim.
Anasınıfı çocuğu değil ama kreş uygun cnm faydası oluyor gönderebilirsin benceBenim 3 bucuk yasnda tam kanusamıyor ana sınıfna almadilar bnde acaba kreşemi versem diyorum
Çok tesekür ederim canm ilk cocugum hic bilmiyorum ne zaman gönderilirAnasınıfı çocuğu değil ama kreş uygun cnm faydası oluyor gönderebilirsin bence
Ben bu hafta ici bi arastrym ozaman kıreşleri canmSana tavsiyem muhakkak kreşe ver. Ben yaşadım iyi biliyorum.
Bende baya tereddütle gönderdim ama iyi ki göndermişim diyorum canım.Çok tesekür ederim canm ilk cocugum hic bilmiyorum ne zaman gönderilir
Cok tesekur ederimBende baya tereddütle gönderdim ama iyi ki göndermişim diyorum canım.
Rica ederim canımCok tesekur ederim