• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreşe Göndermeli Miyim?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Kızlar kızım 2 buçuk yaşında olacak 1 ay sonra.
çok sosyal,hareketli, konuşkan evde sıkılan bir çocuk
4 ay sonra doğum yapacağım.
Doğumdan önce kreşe başlatmalısın demiş bir arkadaşımın pedagogu (onun çocukları arasında da tam 33 ay var)
yarım gün mü, tam gün mü, yoksa hiç mi gitmemeli?
kimisi yarım günden bir şey anlamaz , aktiviteler bölünmesin diyor
kimisi yarım gün diyor, pek yarım gün kreş de yok burda
bazen hiç gitmesin diyorum
çok kararsızım:26::49::26:

sosyal aktıf bı çocuksa ben olsam gönderırdım..

gercı 2 buçuk yaş cok erken yarım gun olsa daha ıyı olur..

o daha kuzu..

Ben okul oncesi ogretmeniyim bence 2bucuk yasindaki cocugu uc yasina kadar gondermeyin 3 yasinda tam ozerkligine kavusunca gitsin 4 yasina kadar gidebilir 5yasindada normal yari zamanli anaokuluna gidebilir

Ben okul oncesi ogretmeniyim bence 2bucuk yasindaki cocugu uc yasina kadar gondermeyin 3 yasinda tam ozerkligine kavusunca gitsin 4 yasina kadar gidebilir 5yasindada normal yari zamanli anaokuluna gidebilir

3 yasında yarım gun mu gitsin peki?
kardeşi olunca nasıl tepki verecek acaba?

evet kuzu tabi ama evde nasıl hissedecek acaba :/

ama evden uzak tutarak kardesını benimseyemez kı..

kaç kaç nereye kadar..bence gayet ılımlı yaklaşacak,tabı aılenın odak noktası olmaya devam ederse:))

kıskançlığa fırsat vermeyın,sureklı olumlu tepkılerle ödullendırın bence..

Bir de bazen oyun amacli ustumuze falan atliyor, ondan da korkuyorum.
Park, boya, cocuk diye de ölüyor
Avmlerde hep boya yapar cocuklarla. Yani evde de yapar ama orda hep birlikte olmak hosuna gidiyor.
Bir de krese görüşmeye gittigimizde cildirdi. Evde cok sıkılıyor. Gerçekten cok kararsizim 😊

Bir de bazen oyun amacli ustumuze falan atliyor, ondan da korkuyorum.
Park, boya, cocuk diye de ölüyor
Avmlerde hep boya yapar cocuklarla. Yani evde de yapar ama orda hep birlikte olmak hosuna gidiyor.
Bir de krese görüşmeye gittigimizde cildirdi. Evde cok sıkılıyor. Gerçekten cok kararsizim 😊

oooy canım benım yaa ne tatlı..

bu kadar da ıstıyorsa ınsan kıyamaz kı..

ben dayanamam gönderırım ama aklımda hep onda kalır oooff

oooy canım benım yaa ne tatlı..

bu kadar da ıstıyorsa ınsan kıyamaz kı..

ben dayanamam gönderırım ama aklımda hep onda kalır oooff

Dun apartmana girerken kendinden 3-4 yas buyuk bir kiz gördü. Seslendi kiz duymadi. Ablaaa bakar misin, lutfen nooolursun diyor. Allahim nerden ogrenmis bunlari bilmiyorum. Ölüyor yani cocuk diye....

bence iyi bi kreşe gidebilir çocugunuzun gelişimi için yararlı olur diye düşündüm ya şimdi birde doğum olacak kardeşinide kıskanır hiç olmazsa kafası dağılır kızınızın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu arada:1:

Ben 2 yaşından sonra kreşe göndermek taraftarıyım. Daha önce de benzer bir konuda yazmıştım kızmıştı arkadaşlar bana. Kreşe giden çocuklar genelde daha sosyal, daha girişken, kendini kurtaran çocuklar oluyor. Okul çağında da başarıları daha yüksek oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Senin ufaklık zaten hevesli belli ki, bence denemekten zarar gelmez.

Benim oglum 2.5 yasinda yarim gun gitmisti.cok da memnun kaldim.sabah gonderirsen rahat edersin aktivite bolunmez.ogleden sonra uyku saati oluyor genelde.

Bence gitmemeli.ben 3 aylik kres maceramdan cok cektim simdi gozum kesmiyor açıkçası.
Uc ay boyunca hastaydi.
bir de bebek geliyormus oooo, cok zor olur gibi geliyor.

Benim kızımda 2,5 yaşında başladı be yarım gün gönderdim. Gayette memnunum. Ayeıca kızım çok mutlu. Aktivitesinide yapıyor, arkadaşlarıyla güzel vakit geçiriyor, çok şey öğreniyor. Kesinlikle gönder diyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X