Kreşi değiştirmeli miyim

O halde sadece başka okul da bakıyoruz mı demeliyim

BEN 30 YASINDAYIM, ILKOKULDA DA, ORTAOKULDA DA, LISEDE DE, UNIVERSITEDE DE, MASTERDA DA KEP ATTIM.
YENI NESIL ILE ALAKALI BIR SEY DEGIL BU.

Kesinlikle.Ama rahatsız oldugunuz konuyu paylaşın. Sonra bi iki gün icerisinde sorun ortadan kalkıcaktır

Bence takılmayın memnunsanız devam edin. Ama mutlaka uygun bir anınızda müdürün kahvesini içmeye gidin ve durumu izah edin. Sizi sevdiğimiz ve memnun olduğumuz için burdayız. Ama bu durum beni üzdü deyin mutlaka

üniversite mezuniyeti dışında (hadi bi de lise olsun) mezuniyet adı altında yapılıp ana babaların kendini tatmin ettiği toplantılar kadar saçma bir şey yok bence.

sorunuza gelince, belli ki sizin okul yönetimi pek bu işi yapmaya niyetli değil.
bu şekilde beklenti ve istekleriniz varsa bence okul değiştirme zamanınız gelmiş

Yan sınıfın velileri kendileri karar vermiştir yapmışlardır bir etkinlik, tek çocuğunuza yapılan bir durum değildi bu. O sınıf annelerinin yaptığı birşey olması muhtemel

Kreste kep torenımı
Lisede bıle sacma bulurum

Ögretmen ozensız davranmıs bıdahakıne ben olsam bızım konusmamız yarım kaldı derdım

Egıtımınden memnunsanız almayın

üniversite mezuniyetimizde bile kep yoktu bizim, takılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum önemli olan eğitim.
eğitiminden öğretmenlerinden memnun değilseniz değiştirin ama büyük bir sorun yok gibi.

biraz abartmamış mısınız?

kep dediğin tüm fotoğrafçılarda var git çektir kendin.

ayrıca diğer kadın soru sormuş araya girmiş bunun için mi değiştireceksin okulu. kusura bakmayın ben size soru sormuştum ama araya başkası girdi, bi de çocuğun kepli fotoğrafı yok baaay gibi mi? anlamadım yani sizin çocuklar kraliet ailesinden mi?

3 senedir aynı oluldaydanız okulun muhtarı olmanız lazım. Kepli foto çekimi mi yapıldı hemen ertesi gün başlayacaksınız bizimki ne zaman ama böyle olmaz ki çocuklar istiyor vs diye. Siz mıy mıy kalmışsınız bastırın biraz hakkınızı arayın o fotoyu da çektirin. Sizin gözünüz olmayabilir ama o çocuğun hakkı var o fotoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…