Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası KREŞLERDE YEMEK YEME

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
22 AYLIK VE KATI GIDA YEMEYEN OGLUM VAR. 2 HAFTA SONRA KREŞE BAŞLAYACAK 09.00-16.30 ARASI. KREŞTE AÇ KALICAK KORKUSU SARDI BENİ.BENIM GIBI OLAN VARMI ARAMIZDA?

en çok 1 hafta aç kalır ama evde de katı gıda vermediğiniz sürece kreşte yemeyi red eder. 22 ay sıvı gıda beslenmesini sürdürmek için çok ileri bir süreç bir an önce katı gıdaya geçirmelisiniz kreşle birlikte evde de katı gıda vermelisiniz. gastronomik sorunu olmadığı sürece sıvı vermemelisiniz...

Ben çalışıyorum aksamlarıda emıyor hala evde bakanlar hep sıvı verdıler korkudan bogazında kalır telası ile. yumurtanın beyazını yıyıor bazende kofte nadir. Kreşte umarım alışır zaten iştahsız hepten çökücek

çorbalarını kademe kademe pürüzlü ve sonra parçalı şekle çevirin patates kızartın eline verin asla red edemez:) biraz cazip şeylerle başlayın mesela şeker pancarı alın pişirin verin tatlı olduğu için yemeye çabalar:) siz ona güvenirseniz o da hisseder ve yer. ben çoğu kişinin "boğulacak" diye attığı çığlıklara tepkisiz kalıp "o halleder" diye cevap verirdim ve sakince kalkar alırdım oğlumu aksi taktirde güveni kırılırsa korkar çocuk... bir daha deneyimleyemez ve sakın olumsuz cümle kurmayın "aman boğazına kaçar gel ben yedireyim" vs gibi o da şöyle düşünür "ben beceremem en iyisi şu büyükler halletsin..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…