Kreşte fiziksel donanımmı önemlidir?İlgi alaka,güleryüz mü?

Allah'tan oğlum herşeyi anlatır.Ters bir durum olursa mutlaka farkına varırım umarım böyle bişey olmaz.İkinci anlattığım okul hem fiziki donanım hemde öğretmen açısından iyi görünüyor.Deneyeceğiz bakalım.Oğlumun psikolojisi herşeyden önce geldiği için onun mutsuz olduğu bir yerde olmasını bende istemem.İnşallah memnun kalırız birkaç haftaya başlayacak..

anne olunca bir arkadaşın da dediği gibi gerçekten çok pimpirikli oluyor insan. Hele ki ülkemizde anaokullarında yaşanan olumsuz bazı haberler insanı tedirgin edebiliyor.

Bundan birkaç yıl önceydi yanılmıyorsam, bir çocuk anaokulundaki tuvalatte lavabonun kafasına düşmesi nedeniyle ölmüştü :14: O haberi, annenin babanın feryatlarını hiç unutmuyorum. Bahçe kapılarının düşmesi sonucu yaralanan çocuklarımız da olmuştu. siz her ihtimale karşı böyle ayrıntıları da inceleyin derim ben.

Benim kızımında kreş yaşı geldi ve Ankara'da geniş çaplı bir araştırma yaptım.
Çalıştığım kurumun çok güzel bir kreşi var ama yaşı tutmamıştı kısmetse bu sene yazdıracağım.
Kreş toplantılarına gittim hepsi uzman kişiler yurt dışında eğitim görmüş kişiler söyledikleri özel kreşe çocuklarınızı emanet etmeyin
Bence daha iyi bir devlet anaokulu bulun