- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Çocuğunuz özel eğitimde mi?
Veli grubu filan varsa orada sorun ya da kendiniz gidip görüşün.
Sinif kac kisilik.?
Watsap grubu falan varsa sorabilirsiniz ordan?
Yoksa pazartesi botlarin gelmesini bekleyin.
Hatta siz de gidin tek tek bakin.cocuklarin ayaklarina isiniz yoksa.
Yani karışabilen eşyalar illa ki olacak buna kesinlikle bir şey demiyorum ama öğretmenin cevabı tuhaf ,cumadan beri olumlu olumsuz haber vermemesi tuhaf az önce yine sordum mesaj okundu ama cevap yazılmadı .Yani bir bot için olay çıkarmak istemiyorum ama şu an ona doğru itiliyorum .Botlarin birbirine benzer yani bile yok renk olarak ,model olarak .Ayrıca hadi karıştı veli neden farkına varamadi ? Ya da vardı öğretmene haber verdi de öğretmen mi bana dönüş yapmadı bilemiyorum ama kendimi doldurmaya baslıyorum yavaş yavaş .
Kesinlikle hak veriyorum size. Benim de aklıma aynı ihtimaller geldi. Babalar fark etmeyebilir. Bir de öğretmeni bu kadar sıkıştırmasanız keşke. Onun da aklından çıkabilir. Üstelik haftasonu onun da kendine has bir hayatı var. Pazartesi çözülecektir mutlaka sorun.Çok abarttığınızı düşünüyorum açıkçası. Sanki aradan on gün geçmiş gibi mesele yapıyorsunuz. Çocuğu belki annesi bıraktı, babası aldı. Belki bunu giydirmiştir hanım dedi adam bakmadı. Ya da çocuğun ayakkabısını çalışanlar giydirdi de velisi bakmadı. Belki çocuğu komşu aldı ayakkabısını nerden tanısın... öğretmen de pazartesiyi bekliyor muhtemelen. Ne desin size şimdi ? WhatsApp grubu yoksa nerden haberleşecek?
Ben bile iş çıkışı kendim aldığımda şapkasını, matarasını unuttuğum günler olmuştu. Yorgunluktan... hem ne yapsınlar sizin ayakkabınızı, giyen çocuğa olmamıştır zaten. Yarın sonucu bekliyoruz :)Kesinlikle hak veriyorum size. Benim de aklıma aynı ihtimaller geldi. Babalar fark etmeyebilir. Bir de öğretmeni bu kadar sıkıştırmasanız keşke. Onun da aklından çıkabilir. Üstelik haftasonu onun da kendine has bir hayatı var. Pazartesi çözülecektir mutlaka sorun.
Çok abarttığınızı düşünüyorum açıkçası. Sanki aradan on gün geçmiş gibi mesele yapıyorsunuz. Çocuğu belki annesi bıraktı, babası aldı. Belki bunu giydirmiştir hanım dedi adam bakmadı. Ya da çocuğun ayakkabısını çalışanlar giydirdi de velisi bakmadı. Belki çocuğu komşu aldı ayakkabısını nerden tanısın... öğretmen de pazartesiyi bekliyor muhtemelen. Ne desin size şimdi ? WhatsApp grubu yoksa nerden haberleşecek?
Yok normal bir anaokulu -kres .Veli whatsup grubu yok başka bir yolla bildirimler yapılıyor ve biz velilerle hiç bir şekilde iletişim halinde olamıyoruz .
Kesinlikle hak veriyorum size. Benim de aklıma aynı ihtimaller geldi. Babalar fark etmeyebilir. Bir de öğretmeni bu kadar sıkıştırmasanız keşke. Onun da aklından çıkabilir. Üstelik haftasonu onun da kendine has bir hayatı var. Pazartesi çözülecektir mutlaka sorun.
Siz bir adım atıp kurun bence grubu.
Ayrıca kurum da ilgisizmiş. O çocukta mantar vs. olsaydı sizinkine de geçebilirdi mesela. Ne olacaktı o zaman? Başka şeyleri de karıştırıyorlar mı acaba ya da unutuyorlar mı? Daha önce de hırka kaybolmuş. Garip yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?