Kritik yapmamiz lazım toplaşın bacılar

Arkadaşınızın eski sevgilisi size yılışsaydi?

• Arkadaşımı derhal uyarirdim.

OY: 13 86,7%
  • Bunu gizlerdim.

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15

mutlubirpatates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
827
1.055
28
Forumdaki ilk konumu okuyabilirsiniz. Özet olarak eski dostumla iletişimi kesmiştik. Bu günlerde yeniden konuşma yaptık. Onu suçladığımi söyledi ama ben onu suclamasam da eski sevgilimin ona yılıştıgindan emin olduğumu söyledim.
Konuşma boyunca bu konuda tezat bi lafı olduğu için kafamda şüphe oluştu.
1-ben o çocuktan ayrıldıktan sonra o çocuk bu arkadaşımı rehberim silindi diyerek aramış ve benim numaramı istemiş.(sonrasinda o çocuk beni hiçbir zaman aramadı)(o zamanlar numaramı istediği dışında başka bi bilgi vermemisti arkadaşım)Rehberi silinmisse onu nasıl arıyor diyip annesi dahil şüphelenmis. Sonra zaten yine arkadaşımı "öylesine "aradigi oldu
2-ben suphemin doğru çıkmasıyla beraber sasirinca bunu bana neden söylemediğini sordum. Söylemistim diye hatırlıyorum söylememiş miyim falan dedi.
3-konusmanin sonuna doğru beni niye o çocuk hakkında uyarmak yerine gizledin dedim. Seni üzmek istemedim dedi.

4-konusmanin başında söylediğini iddia ediyor. Sonra da gizledigini kabul eder şekilde konuşuyor. Ben mi konu niyetliyim anlamadım çok hararetli şekilde onunla beraber olmayı dusunmedigini (onca garip hareketine ragmen) savundu. tartışti yemin etti ağladı.

Görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Sonuçta eski sevgiliniz bence size açıklama yapmasına gerek yok. Tamam tutarsız cevaplar vermesi hoş olmamış ama.

Harbiden haa.. Cocugun rehberi silinmisse onu nasıl arıyor?Diyelim ki sim kart ta kayıtlıydı senin numarani istemek icin aradı ama seni de aramamış.
Seni uyarmasi lâzımdı. Dost yani o eski dosta yol ver bence
Eski oglan a da yol vermissin zaten 2si pisliginde bogulsun.
Kendinden o kadar eminse aglayip zırlamazdı bence.

Sonuçta eski sevgiliniz bence size açıklama yapmasına gerek yok. Tamam tutarsız cevaplar vermesi hoş olmamış ama.
Eski sevgiliyle iletişim kurmadim. Arkadaşıma eski sevgilimle flortlestin dedim bı sure once beni kırdığı bı an. O yüzden gündemde bu konu. Yoksa ne yaparsa yapsınlar ama sucladim mi diye vicdan yaptim

Arkadaşınız bana pek güven vermedi açıkcası.

Eski sevgilinizin ilgisi hoşuna gitmiş belli. Yoksa gizlemek yerine direk size söylerdi.

Kimseye sırtını dönmeye gelmiyor. Dikkatli olmanda fayda var.

Arkadan iş çeviren kişiye arkadaş denmez. Ne olursa olsun söylemeliydi.

Bir daha asla güvenmem.:KK12:

Back
X