• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kriyoterapi

buzmavisi06x

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
66
11
13
46
kızlar kriyoterapi yanı yara dondurma yaptıran varmı ? öncesınde ilaç gereklımı sonrasında neler oluyor anlatırmısınız?

dondurduktan sonra..o bölge yara oluyor..bunun için doktor krem veriyor..yara yeri balon gibi şişiyor..patladıktan sonra kremleniyor..iyileşince gerekirse tekrar uygulanıyor..tabı acıda veriyor..

dondurduktan sonra..o bölge yara oluyor..bunun için doktor krem veriyor..yara yeri balon gibi şişiyor..patladıktan sonra kremleniyor..iyileşince gerekirse tekrar uygulanıyor..tabı acıda veriyor..
ayyy cok kötü ya patladıgını nasıl anlıyorsun cokmu acı verıyor yanı ben sehır dısında yaptıracagım yaptırınca uzun yola gıdılırmı bırde şişiyorsa ve patlıyor acıyorsa yatmak faşanmı gerekıyor yoksa normal hayatımıza devammı edıyoruz?

benim kızımın ayak altındaydı..siğil vardı..bir kaç tane..bir hafta felan yürüyemedi..senin neresinde..ayak tabanı zor oluyor..

ayak tabanı degıl vajınamda var ama korkuyorum şimdi dahada korktum cok akıntı oluyordu bırde agrı yanma vardı dr a gıttım yara var dondurmask lazım dedı bende korktum bı daha gıtmedım ne yapsam acaba ya cokmu canım yanarki

eşim git dıyor ama ben korkuyorum

Back
X