delikafadulden şimddiii başlıyorum:
haftada 1 kere cuma günleri akşam 10 dan sonra çamaşır makinasini çalıştırıyorum.
evde 2 kişi olduğumuz için tv izlerken ışıkları söndürüyoruz.
Doğalgazi zaten ilk faturadan sonra kapttık, petekleri yani.
şuanda salonda başucumuzda ufo var onla kendimizi ısıtıyoruz geriye kalan yerler ısınmıyor.
evde olduğumuz sürece en az 2 kat giyiniyoruz.
dünya kadar para ödemektense daha cok giyinmeyi tercih ettik.
hafta sonu yemeğimi, evi süpürme-silme işlemlerimi filan hava daha aydınlıkken halletmeye çalışıyorum.
haftada bir kek, puding tarzi şeyler yapiyorum dışardan çıkolata ivir zivir almayalim diye.
efendim ne söylim
bilaşık makinam var fakat mutfakta takacak yer yok, eskiden her bulaşığı anında yıkarken şimdi biriktiriyor öyle yıkıyorum çünkü her seferinde su ısınana kadar dünya kadar su gidiyor.
ütüyü de aynı şekilde biriktiriyor öyle yapıyorum.
banyoya büyükce bi kova koydum sac yıkama işlemi sırasında su boşa degil o kovaya akıyor ve ben o suyla toz alıyorum ve yerleri siliyorum. zaten ev buz gibi oldugu için o aralarda suyu kapatip tekarar açamam yani.
ayrica duş keyfimden de vaz geçtim işimi halledip çıkıyorum.
tel. ile aile görüşmelerini kısa kesiyor ve iş yerinden yapiyorum.
ufak tefek giyim alisverisim olabiliyor çünkü hersey cok ucuz yatirim yapmis oluyorum o da denk gelirse yani simdiye kadar 50 tl den 10 tl ye düsmüs 1 tane kazak aldım o kadar.
misafir kabul etmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
zaten kimse gelmiyor yani herkes isinde gücünde insanlar üşeniyor bu soğukta biyere gitmeye açıkcasi benimde işime geliyor. aklıma gelenler bunlar o kadr benimsedimki bunları normal geliyor.