Krizdeyiz( Kanaltürk)

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
yaşadığımız ekonomik krizi yakından inceliyoruz…
rahşan gülşan’ın sunuculuğunu yaptığı “krizdeyiz” yarışması türkiye’nin yaşadığı ekonomik krizin yansımalarını evlerinize getiriyor…
hafta içi hergün yayınlanacak olan “krizdeyiz” yarışmasında, her hafta birbirinden farklı harcamaları olan üç farklı aile yarışacak. Yaşanan ekonomik krize rağmen harcamalarında hiçbir değişiklik yapmayan aileler, gereksiz harcadıkları paraların hesabını verecek. Rahşan gülşan ise, fazla harcamaları yerinde tespit edecek ve ailelere harcamalarının bilânçolarını sunacak…
ailelerin hayatlarına ve evlerine girerek harcamaları yerinde tespit ettiği “krizdeyiz” yarışmasında her gün yeni bir heyecan yaşayacaksınız.
Para kazanmanın ne kadar zor olduğunu yarışmacılara gösterebilmek adına, her gün birbirinden zor görevlerle karşılaşacak ailelerden, krizden kurtulan 10.000 tl’nin sahibi olacak!…

Ya daha neler.Artık herşeyi reyting malzemesi yapar oldular.Yarışma diye yakında milletin yatak odaların ada girerlerse hiç şaşmayın kızlar:mymeka:

ben ilk bölümüne rastladım ama artık yemekteyiz i seyretmektense bunu seyretmeye karar verdim:) ufak tefekte olsa gereksiz ne kadar para harcadığımızı hatırlatıyor.
yarışmacılar biraz abartılı tabi her sezon perde değiştiren aylık kozmetik harcaması asgari ücrete yakın aileler var. çocukları bile günlük harclığı 3 lira iken çocuk 5 lira harcıyormuş annesi bile şaşırdı nasıl oluyor diye :)))

Bende ilk defa dün akşam izledim ve hoşuma gitti.
Aylık geliri 5 bin olan ailenin gideri 8 binmiş.
Kızın 10 tane beyaz ojesi, 10 tane kırmızı ojesi var hayret ettim.
Temizlik ürünleri stok yapmaktan hoşlanıyormuş vs. vs. o kadar saçma harcamlar varki.

dün izledim ilk defa.bazılarının evi çok güzel.ama acayip harcama yapıyorlar yaaaaaa.bir inasanın 10 tane kırmızı ve beyaz ojesi olurmu ?

Yarışmacıların harcamalarını da, programın mantığını da hiç inandırıcı bulmadım. Sırf bu zamanda izlenir diye yapılmış bir program. Böyle ailelerin olduğuna da, bu kadar saçma sapan şekillerde para harcayabildiklerine de, bütçe problemlerini çözebilmek için tv ye çıkabileceklerine de hiç inanmadım. Berbat bir program.

Hatun yılda 5000 tl kozmetik ürününe para harcıyor arkadaşlar.
Hiçağlamayan bir hanım taksisine aldığı adancağıza ağladı eşi bile şaşırdı buna.
Bu nasıl bir harcama anlamadım ben ya :uhm:

Ben 2 gündür izliyorum bu yarışmayı, dikkatimi çekti açıkcası.....
İnsanlar deli gibi para harcıyor, yalnız bana mantıklı gelmeyen, bir depo sorumlusunun 4000 maaş alması beni çok şaşırttı açıkcasıbir öğretmenin 3 katı, bi doktorun 2,5 katı maaş alıyormuş..
Pek inandırıc gelmedi bana...
Birde adamın biri bi çorabı bir daha giymem diyor ve çoraplarıda ipek çorapmış...
Du bakalım bir kaç gün daha izleyeyim...

bu yarışmanın adı krizdeyiz değil müsrifiz olmalıymış :roflol:
bu nasıl müsrifliktir anlamadım :uhm:
arada denk geldikçe bakıyorum. pazartesi bir ailenin 3 televizyonu derin dondurucusu ve elektrikli ekmek bıçağı var :1shok:
diğer bir ailede kadının yatakodasında 100 tane ayakkabısı var. aynı modelin birkaç rengi yeil elbise ile yeşil ayakkabı giyecekmiş :roflol:
birde tuvalet aynası önünde 100 şişe parfüm. şişesini beğenip alıyormuş. birinin doğumgünü olduğunda hediye götürüyormuş laelaelaelaelae
dışarıdan yemek söylemeler filan.
insanlar yemeğe para bulamazken bunlar utanmadan krizdeyiz diye başvuruyorlar. bu kadar müsrif olursan krize girersin. klava:

Arada bir denk geldiğinde izliyorum, dün akşamki bölümünde swarovski taşlarla süslü 1000 tl.lik çay takımını gördünüz mü kızlar? Kadın almış, kaç para verdiğinden kocasının haberi yok yarışma sayesinde öğrendi , o kadar harcanan paraya evin dekorasyonu tam bir zevksizlik abidesi, kadının her aldığının altında etiketi duruyor sonradan görme bu olsa gerek, pes diyorum başka birşey demiyorum...

bende ilk kez dün seyrettimde, meğerse bende çok para harcıyormuşum, bana faydası oldu, artık kendimi dizginliyeceğim.

Bence harcamalarını söylerken abartıyorlar, akşamki bölümde adam eşinin temizlik malzemesi giderinin aylık 300-400 tl olduğunu söyledi, bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…