Kromozom analizi

Nazanfrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
26
8
32
Merhaba kızlar yaklaşık 2 ay önce bebegimin kalbi durdu ödemden dolayı cvs ve patoloji sonucum temiz çıktı doktora gittim hamile kalabilirsin Ama her ihtimale karşı kromozom analizi yaptırın dedi ege üniversitesi ama 23 aralığa randevu verdi 1 2 ay sonrada sonuç diyelim benim için çok geç okadar beklemek istemiyorum özellerin fiyatı da yüksek bunu yaptıran varmı şartmı acaba

Merhaba kızlar yaklaşık 2 ay önce bebegimin kalbi durdu ödemden dolayı cvs ve patoloji sonucum temiz çıktı doktora gittim hamile kalabilirsin Ama her ihtimale karşı kromozom analizi yaptırın dedi ege üniversitesi ama 23 aralığa randevu verdi 1 2 ay sonrada sonuç diyelim benim için çok geç okadar beklemek istemiyorum özellerin fiyatı da yüksek bunu yaptıran varmı şartmı acaba
Canım cook geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın bir daha . Bende 1 yıl önce bebegimin kalbi durması nedeniyle kurtaj olmuştum doktorum benden kan pihtilasmasi için testler yapmamı istemişti ben sadece onları yaptırdım tekrar aynı şekilde kalp durmasi olursa kromozom analizi yaptircaksin demişti ilkinde gerek görmemişti.

Canım teşekkür ederim canim geçmiş olsun benimkinde ödem olduğu için 12 haftalık kalbi durdu doktor cvs sonucuna baktı hem özel hem genetik dizlik bişey yok aynı şey yaşanmaz ama ihtimale karşı yaptırın dedi ama tarih geç benim ilk gebelikti bana niye yaptır dedi anlamadim

Canım teşekkür ederim canim geçmiş olsun benimkinde ödem olduğu için 12 haftalık kalbi durdu doktor cvs sonucuna baktı hem özel hem genetik dizlik bişey yok aynı şey yaşanmaz ama ihtimale karşı yaptırın dedi ama tarih geç benim ilk gebelikti bana niye yaptır dedi anlamadim
Cok sağol canım istersen bi de başka doktora git canım yani durumu anlat tek doktorla bağlı kalma . Belki o gerek yok diyecek canım .

Ben kromozom analizi yaptirdim daha once nelere yatkinlik var anliyosunuz sonucta ozele verseniz sonuclar gec cikiyor zaten

Back
X