2.kürtaj sonrası süreç

Size de geçmiş olsun eğer sadece tanı için yapicaksa histereskopiyi ağrı olmaz ama operatif yani bir yapışıklıga müdahale ederse işlem sonrası ağrı oluyor bende olmuştu ama öyle çok değil zaten kendine gelince ağrı kesici yaparlar hemen geçer sonrasında bir daha ağrı olmuyor birde benim işlem sonrası kanamam vardı bir gün boyunca.sonrasinda da 15 günde lekenme oldu siz hiç mi adet olmadiniz ben oluyordum ama az geliyordu adetim işlemden sonrada eskisi gibi yoğun değil ama öncesine göre biraz daha iyi.ve işlem yapalı 9 ay oldu hala gebe kalamadim
yapışıklık var ise açılacak adet görememe sebebi olarak yapışıklık olabilme ihtimali üzerinde duruyor doktorum hormonlara göre olmuş olmam lazım ama damla damla kahve rengi döküntü gibi çok az oda 2 gün günlük ped kullanacak kadar yani . normal regli döngüsü görmedim 2 normal adet döngüsü görmeden doktor hamilelik olmasın diyor bu işlemden sonra düzelir de tedaviye başlarız inşallah. umarım hepimiz en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalırız.

İnşallah en kısa zamanda düzelir ve sağlıklı bir şekilde hamile kalırız.ben bir yıldır gebe kalamadim aşılama tedavisi için uğraşıyoruz ama rahim hep ince nasıl olacak bilmiyorum

Back