• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kromozom bozukluğu olup normal yolla gebelik deneyenler

Merhaba
Kromozom bozuklugu oldugunu bılerek dogal yolla gebelik neden denenir ki? Sağlıklı bır gebelik ve dogum olmama riskini en aza dusurmek daha dogru degılmı

Daha doğru ama imkanı olmayan var
Canım haklısın imkan çok önemli tüp bebek te hele ki kromozom bozuklugu var ise baya bir ücret tutuyor..ama normal gebelik çok riskli ..hamile kalmak çok zor hamile kalsan bile saglikli bir gebelik sağlıklı evlat çok zor ..Rabbim yardımcımız olsun..
Ama biz 2 . Yıl bekledik ancak parayi toparla bildik..biraz borç Bira birikim ..Gerçekten çok zor..
Birde o kadar para verip olmama riski de var..ama bizim de ne tatile ne de gezip toz maya ihtiyacimiz var diyorum..arkadaşlar gidince si gidin diyoruz..herseyin hayırlısı bizim de imtihanimiz bu ..
Normal bir şekilde sağlıklı gebelik elde eden kişiler gördüm burda ..ama defalarca düşükle sonuçlanan da gordum.
Ayrıca engelli çocuğu olan gordum.. o yüzden iyi düşünmek gerekiyor..

Ben hem tüp hem normalden deniyordum 2 negatif tüp bebekten hemen sonra nkrmalden hamile kaldım ama uzun sürmedi düşük oldu çok zor umutlanıyosunuz beklentileriniz oluyo ama sonra puf uçuyo hepsi şuan maddi ve manevi çöktök iki türlüde deneyemiyxez birsüre Rabbim yardım etsin:(

Ben hem tüp hem normalden deniyordum 2 negatif tüp bebekten hemen sonra nkrmalden hamile kaldım ama uzun sürmedi düşük oldu çok zor umutlanıyosunuz beklentileriniz oluyo ama sonra puf uçuyo hepsi şuan maddi ve manevi çöktök iki türlüde deneyemiyxez birsüre Rabbim yardım etsin:KK43:
:( caım konusmustuk boyle olmasına xok uzuldum ama buzaman ıyı gelecek ıns. Umut hep var cok aukur

Back
X