- 10 Mayıs 2024
- 121
- 22
- 32
- Konu Sahibi elispera_24
Merhaba kromozom testi yaptıracağım , eşimde sorun yok ama onunda yaptırması gerekiyor mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç tok fark ediyor mu?Kromozom testini eşiniz de yaptırıyor bizden ikimizden de istedler
Teşekkür ederimKromozom testini eşiniz de yaptırıyor bizden ikimizden de istedler
Ocakta yaptırdık çok hatırlamasam da farketmiyor sanırım.Aç tok fark ediyor mu?
Bir de kromozom vermişken bize söylemediler ama ben sonradan öğrendim pıhtılaşma testi de isteyin onun için sizden kan alıyorlar sadece. Aradan çıksın ileride lazım olurAç tok fark ediyor mu?
Üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor. 1 ay kadar bekleme süresi var sonuç içinYaptırdınız mi? Kromozom testi bizden de istediler ama fiyatı bilmiyoruz
Ne zaman hangi sıkıntı olunca kromozom testine yönlendiriyorlar acaba öğrenebilir miyimÜniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor. 1 ay kadar bekleme süresi var sonuç için
Düşük yaptım bu yüzden kendim istedim pıhtılaşma testiyle beraber. Aslında ilk düşükte istemiyorlar genelde ama tüp bebek olduğu için 2.-3. Düşüğü bekleyecek durum olmuyor maalesef. Eğer bir problem çıksaydı embriyolara genetik tarama düşünürdük.Ne zaman hangi sıkıntı olunca kromozom testine yönlendiriyorlar acaba öğrenebilir miyim
Ben 2 yıl deneme sonrası 1 kere doğal yolla hamile kaldım boş gebelik yaşadım düştü sonra tüp bebek yaptım ama embriyolar 5. Güne gitmedi yani transfer olamadım tedavi yarım kaldı yani ben yaptırabiliyor muyum böyle bir test onu öğrenmek istedim doğrusuDüşük yaptım bu yüzden kendim istedim pıhtılaşma testiyle beraber. Aslında ilk düşükte istemiyorlar genelde ama tüp bebek olduğu için 2.-3. Düşüğü bekleyecek durum olmuyor maalesef. Eğer bir problem çıksaydı embriyolara genetik tarama düşünürdük.
İsterseniz doktora gidip tüm süreci anlatın. Üni hastanesi varsa yaşadığınız şehirde önce oraya gidin.Ben 2 yıl deneme sonrası 1 kere doğal yolla hamile kaldım boş gebelik yaşadım düştü sonra tüp bebek yaptım ama embriyolar 5. Güne gitmedi yani transfer olamadım tedavi yarım kaldı yani ben yaptırabiliyor muyum böyle bir test onu öğrenmek istedim doğrusu
Şuan üniversite hastanesine gidiyorum peki orda tüp bebek kısmına mı bunu söylemem lazım oraya gidiyorum şuan yoksa normal kadın doğum kısmına mı randevu almam lazımİsterseniz doktora gidip tüm süreci anlatın. Üni hastanesi varsa yaşadığınız şehirde önce oraya gidin.
Tekrar başlayacağız falan da diyebilirsiniz. Hem kromozom hem trombofili testi isteyin
Ben kadın doğumdan istemiştim testleri. kağıt verip genetik bölümüne gönderdi ama tüp bebek bölümü var ise ondan da isteyebilirsinizŞuan üniversite hastanesine gidiyorum peki orda tüp bebek kısmına mı bunu söylemem lazım oraya gidiyorum şuan yoksa normal kadın doğum kısmına mı randevu almam lazım