Evet çoğu sağlıksız dönüyor diye biliyorum. Bi arkadaşın sorun olmadığı halde 7 taneden hiç biri geri dönmemişti. Eğer sorun yoksa şansını transferle denemek daha mantıklı geliyor bana. Zaten rahim hazır değilse sağlıklı bile dönse yine tutunamıyor garantisi yok.
Evet çoğu sağlıksız dönüyor diye biliyorum. Bi arkadaşın sorun olmadığı halde 7 taneden hiç biri geri dönmemişti. Eğer sorun yoksa şansını transferle denemek daha mantıklı geliyor bana. Zaten rahim hazır değilse sağlıklı bile dönse yine tutunamıyor garantisi yok.
Normal yoldan gebelik kayıplarım var. Kan pıhtılaşma var bende eşimle kromozom testlerimizde sorun yok. Prof. doktorlar pgt yapıcağız demişti tüp bebek doktorum kromozomlarda sorun olmadığı için gerek yok dedi. Kısmetse bu ay transferim olacak ama pgt yapılmadı donduruldu hepsi iyi kaliteli dedi dr.um bilmiyorum Rabbim hayırlısını etsin. Teşekkür ederim cevapladığınız için❤