Kromozomlarda sorun olmadığı halde pgt'dan embriyolar sağlıksız gelebilir mi?

The best

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
1.089
1.086
48
33
Arkadaşlar bilgisi ya da deneyimi olanlar var mı? Lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız.

Evet çoğu sağlıksız dönüyor diye biliyorum. Bi arkadaşın sorun olmadığı halde 7 taneden hiç biri geri dönmemişti. Eğer sorun yoksa şansını transferle denemek daha mantıklı geliyor bana. Zaten rahim hazır değilse sağlıklı bile dönse yine tutunamıyor garantisi yok.

Evet çoğu sağlıksız dönüyor diye biliyorum. Bi arkadaşın sorun olmadığı halde 7 taneden hiç biri geri dönmemişti. Eğer sorun yoksa şansını transferle denemek daha mantıklı geliyor bana. Zaten rahim hazır değilse sağlıklı bile dönse yine tutunamıyor garantisi yok.
Normal yoldan gebelik kayıplarım var. Kan pıhtılaşma var bende eşimle kromozom testlerimizde sorun yok. Prof. doktorlar pgt yapıcağız demişti tüp bebek doktorum kromozomlarda sorun olmadığı için gerek yok dedi. Kısmetse bu ay transferim olacak ama pgt yapılmadı donduruldu hepsi iyi kaliteli dedi dr.um bilmiyorum Rabbim hayırlısını etsin. Teşekkür ederim cevapladığınız için❤

Evet garantisi yokmuş malesef. Pgt'lı tüp bebek yaptırdığı halde bebeğinin kalbi duranda varmış. En iyisi Rabbime tevekkül etmek hayırlısı olsun.

Evet garantisi yokmuş malesef. Pgt'lı tüp bebek yaptırdığı halde bebeğinin kalbi duranda varmış. En iyisi Rabbime tevekkül etmek hayırlısı olsun.
Yani trombofili için zaten ilaç kullanılıyor. Kayıplarının sebebini de bu açıklıyor. Başka sorun yoksa transfer ol bence. Rahim filmin nasılduı peki

Yani trombofili için zaten ilaç kullanılıyor. Kayıplarının sebebini de bu açıklıyor. Başka sorun yoksa transfer ol bence. Rahim filmin nasılduı peki
Rahimde şekil bozukluğu varmış. Histeroskopi oldum son gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmama rağmen kalbi durdu.

Rahimde şekil bozukluğu varmış. Histeroskopi oldum son gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmama rağmen kalbi durdu.
Tedavisi mümkün mü bilmiyorum belki de sebep budur. İnşallah bu sefer sağlıcakla gelir yavrun

Back
X