Kronik Ağrı Şikayeti

ananimiyavliyimhayat

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
15
2
6
22
Kızlar merhaba 1 yıl önce sol dizimde başlayan şişlik ile beraber tüm bacaklarıma oradan kalçama ve kollarıma sıçrayan ağrılarım var. Kaslarımda şiddetli yanmalar, seyirmeler ve güçsüzlük oluyor. Benimle benzer beliryileri yaşayanınız var mı? Romatoloji, ortopedi, nöroloji bölümlerine gittim. Bir sonuç elde edemedim. Kas hastaligi olabilir dendi ama emg testim temiz. Benzer şeyler yaşayanlar ve çözüm bulanlar varsa lütfen yazsin çok kötü bir durumdayım.

Çok geçmiş olsun kardeşim Fibromiyalji olabilir misin

Çok geçmiş olsun kardeşim Fibromiyalji olabilir misin
Olabilir ama fibromiyalji şişlik yapmıyor diye biliyorum ve dizimin üstünde çok minik minik sıvılar olmuşmuş. Bildiğim kadarıyla fibromiyaljide böyle patolojik belirtiler olmuyor. Çok teşekkür ederim

Olabilir ama fibromiyalji şişlik yapmıyor diye biliyorum ve dizimin üstünde çok minik minik sıvılar olmuşmuş. Bildiğim kadarıyla fibromiyaljide böyle patolojik belirtiler olmuyor. Çok teşekkür ederim
Anladım canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin

Merhaba seğirmeler gectimi? Bende kas krampları kasılmalar ve seğirmeler yasadım vitamin değerlerine mutlaka baktırın d vitamini çok düşükse olabilir benim 6 ya kadar düşmüş kollarım bacaklarım pıt pıt atıp seğiriyodu sürekli d vitamini takviye alınca biraz azaldı gibi

Seğirmeler geçmedi. Defalarca doktora gittim hepsi vitamin değerlerime baktı. D vitamini düşüktü ilaç kullandım biraz yükselmişti ama geri düştü. Yükseldiğinde de şikayetlerim azalmamıştı.

Anladım seğirmeler ne zamandır devam ediyor? Acaba ilaclı mr yemi girseniz beyinden

Anladım seğirmeler ne zamandır devam ediyor? Acaba ilaclı mr yemi girseniz beyinden
İlaçlı değil ama normal beyin mr girdim normal çıktı. Şikayetlerim kas hastalığına benziyor tamamen bunalıma girdim artık. Nöroloji doktoru testler temiz çıksa da kas hastalıklarını dışlamıyor dedi. İleride ortaya çıkabilir dedi.

fibromiyalji ya da d vitamini eksikliği olabilir mi?

D vitamini eksikliğim var yükselmiyor. Fibromiyalji olabilirmiş doktor dedi.
evet bu kadar testten sonra hiçbir şey çıkmıyorsa fibromiyalji teşhisi konuluyor. iyi bir ortopedi uzmanına gözükün. d vitamini de çok illet bir şey gerçekten o kadar ilaca rağmen doğru düzgün yükselmiyor. ağrı da çok fazla yapıyor. bende de var. birde fibromiyalji ağrısı gerçekten ağrıdan yerinde duramayacak böyle yerlere yatacak kadar ağrı yapar diye duymuştum

Evet çok ağrı yapıyor benim ağrım bacak, kalça, dizler ve kollarda oluyor.

Diz mr ı çekildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…