- 8 Ağustos 2024
- 15
- 2
- 6
- 22
- Konu Sahibi ananimiyavliyimhayat
-
Çok geçmiş olsun kardeşim Fibromiyalji olabilir misinKızlar merhaba 1 yıl önce sol dizimde başlayan şişlik ile beraber tüm bacaklarıma oradan kalçama ve kollarıma sıçrayan ağrılarım var. Kaslarımda şiddetli yanmalar, seyirmeler ve güçsüzlük oluyor. Benimle benzer beliryileri yaşayanınız var mı? Romatoloji, ortopedi, nöroloji bölümlerine gittim. Bir sonuç elde edemedim. Kas hastaligi olabilir dendi ama emg testim temiz. Benzer şeyler yaşayanlar ve çözüm bulanlar varsa lütfen yazsin çok kötü bir durumdayım.
Olabilir ama fibromiyalji şişlik yapmıyor diye biliyorum ve dizimin üstünde çok minik minik sıvılar olmuşmuş. Bildiğim kadarıyla fibromiyaljide böyle patolojik belirtiler olmuyor. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kardeşim Fibromiyalji olabilir misin
Anladım canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versinOlabilir ama fibromiyalji şişlik yapmıyor diye biliyorum ve dizimin üstünde çok minik minik sıvılar olmuşmuş. Bildiğim kadarıyla fibromiyaljide böyle patolojik belirtiler olmuyor. Çok teşekkür ederim
Amin cümlemize inşallahAnladım canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin
Seğirmeler geçmedi. Defalarca doktora gittim hepsi vitamin değerlerime baktı. D vitamini düşüktü ilaç kullandım biraz yükselmişti ama geri düştü. Yükseldiğinde de şikayetlerim azalmamıştı.Merhaba seğirmeler gectimi? Bende kas krampları kasılmalar ve seğirmeler yasadım vitamin değerlerine mutlaka baktırın d vitamini çok düşükse olabilir benim 6 ya kadar düşmüş kollarım bacaklarım pıt pıt atıp seğiriyodu sürekli d vitamini takviye alınca biraz azaldı gibi
Anladım seğirmeler ne zamandır devam ediyor? Acaba ilaclı mr yemi girseniz beyindenSeğirmeler geçmedi. Defalarca doktora gittim hepsi vitamin değerlerime baktı. D vitamini düşüktü ilaç kullandım biraz yükselmişti ama geri düştü. Yükseldiğinde de şikayetlerim azalmamıştı.
İlaçlı değil ama normal beyin mr girdim normal çıktı. Şikayetlerim kas hastalığına benziyor tamamen bunalıma girdim artık. Nöroloji doktoru testler temiz çıksa da kas hastalıklarını dışlamıyor dedi. İleride ortaya çıkabilir dedi.Anladım seğirmeler ne zamandır devam ediyor? Acaba ilaclı mr yemi girseniz beyinden
Sağ olun, çok teşekkür ederim. 22 yaşımdayım ve bekarım.Anladım canım çok geçmiş olsun bende Ms felanmıdır acaba diye düşündüm. Kaç yasındasın evli misin?
fibromiyalji ya da d vitamini eksikliği olabilir mi?Kızlar merhaba 1 yıl önce sol dizimde başlayan şişlik ile beraber tüm bacaklarıma oradan kalçama ve kollarıma sıçrayan ağrılarım var. Kaslarımda şiddetli yanmalar, seyirmeler ve güçsüzlük oluyor. Benimle benzer beliryileri yaşayanınız var mı? Romatoloji, ortopedi, nöroloji bölümlerine gittim. Bir sonuç elde edemedim. Kas hastaligi olabilir dendi ama emg testim temiz. Benzer şeyler yaşayanlar ve çözüm bulanlar varsa lütfen yazsin çok kötü bir durumdayım.
D vitamini eksikliğim var yükselmiyor. Fibromiyalji olabilirmiş doktor dedi.fibromiyalji ya da d vitamini eksikliği olabilir mi?
evet bu kadar testten sonra hiçbir şey çıkmıyorsa fibromiyalji teşhisi konuluyor. iyi bir ortopedi uzmanına gözükün. d vitamini de çok illet bir şey gerçekten o kadar ilaca rağmen doğru düzgün yükselmiyor. ağrı da çok fazla yapıyor. bende de var. birde fibromiyalji ağrısı gerçekten ağrıdan yerinde duramayacak böyle yerlere yatacak kadar ağrı yapar diye duymuştumD vitamini eksikliğim var yükselmiyor. Fibromiyalji olabilirmiş doktor dedi.
Evet çok ağrı yapıyor benim ağrım bacak, kalça, dizler ve kollarda oluyor.evet bu kadar testten sonra hiçbir şey çıkmıyorsa fibromiyalji teşhisi konuluyor. iyi bir ortopedi uzmanına gözükün. d vitamini de çok illet bir şey gerçekten o kadar ilaca rağmen doğru düzgün yükselmiyor. ağrı da çok fazla yapıyor. bende de var. birde fibromiyalji ağrısı gerçekten ağrıdan yerinde duramayacak böyle yerlere yatacak kadar ağrı yapar diye duymuştum
Ne yaptım kız uyuyodum ben
Diz mr ı çekildiniz mi?Kızlar merhaba 1 yıl önce sol dizimde başlayan şişlik ile beraber tüm bacaklarıma oradan kalçama ve kollarıma sıçrayan ağrılarım var. Kaslarımda şiddetli yanmalar, seyirmeler ve güçsüzlük oluyor. Benimle benzer beliryileri yaşayanınız var mı? Romatoloji, ortopedi, nöroloji bölümlerine gittim. Bir sonuç elde edemedim. Kas hastaligi olabilir dendi ama emg testim temiz. Benzer şeyler yaşayanlar ve çözüm bulanlar varsa lütfen yazsin çok kötü bir durumdayım.
Benim sadece dizde ve zaten mr da çıkıyor tetkiklerde çıkmıyorsa fibromiyalji olabilir tedavisi de daha çok psikolojik tedavi üzerine sanırım.Evet çok ağrı yapıyor benim ağrım bacak, kalça, dizler ve kollarda oluyor.
Evet sıvı artişı çıktı ama romatolog o sıvıyı göremedim dedi. Ortopedi doktoruna da gittim ilk ona gittim zaten. Raporda sıvı artışı var ama doktor da görüntüde sıvı yok dedi. Her doktor başka yorum yaptı.Diz mr ı çekildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?