- Konu Sahibi CicikusBulut
-
Yani neden tam olarak bilinmiyor ama enfeksiyon büyük bir etken çünkü rahim saglıksız oldugu için embriyo tutunamaz demişti doktorum. Başarısız olan transferim 4aa ve 4ba ydı sanırım iki tane transfer olmuştum . Antibiyotik tedavisinden sonrada kendi istegimle tek embriyo transferi istedim 4bc idi daha düşük kalitedeydi ama tutundu çok şükür benimle minigim:) darısı sana olsun inşallah dualarım seninle korkma güzel düşün olucak seninde eminimYaa cok sevindim amin inş bana da nasip olur. Peki başarisiz tedavilerinizin nedeni enfeksiyon muymus bir de embriyo kaliteniz neydi
Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYani neden tam olarak bilinmiyor ama enfeksiyon büyük bir etken çünkü rahim saglıksız oldugu için embriyo tutunamaz demişti doktorum. Başarısız olan transferim 4aa ve 4ba ydı sanırım iki tane transfer olmuştum . Antibiyotik tedavisinden sonrada kendi istegimle tek embriyo transferi istedim 4bc idi daha düşük kalitedeydi ama tutundu çok şükür benimle minigim:) darısı sana olsun inşallah dualarım seninle korkma güzel düşün olucak seninde eminim
Kalitelere takılma canım benimde ikincisi digerlerine göre daha düşüktü ama o tutundu herşey vakti zamanını bekliyor sadeceCok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinbenjmde ilk 4aa tek embriyo tutmadı. Simdi koyulacakolan bc kalite digerini bilmiyorum 2 tane 5. Gun embriyosu. Umarım bu sefer olur sağlıkla afiyetle selametle
Kesinlikle cok haklısınız. İnşallah kolaylıkla sağlikla nasip olur . Size de sağlıkla kucaginiza almayi diliyorumKalitelere takılma canım benimde ikincisi digerlerine göre daha düşüktü ama o tutundu herşey vakti zamanını bekliyor sadece
Teşekkür ederim inşallahKesinlikle cok haklısınız. İnşallah kolaylıkla sağlikla nasip olur . Size de sağlıkla kucaginiza almayi diliyorum
Benim de 4BC, bugün transferimin 7. Günü. Bu mesajınız bana umut olduYani neden tam olarak bilinmiyor ama enfeksiyon büyük bir etken çünkü rahim saglıksız oldugu için embriyo tutunamaz demişti doktorum. Başarısız olan transferim 4aa ve 4ba ydı sanırım iki tane transfer olmuştum . Antibiyotik tedavisinden sonrada kendi istegimle tek embriyo transferi istedim 4bc idi daha düşük kalitedeydi ama tutundu çok şükür benimle minigim:) darısı sana olsun inşallah dualarım seninle korkma güzel düşün olucak seninde eminim
Benim de BC kalite. Güzel sonuçlar alırız inşallah.Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinbenjmde ilk 4aa tek embriyo tutmadı. Simdi koyulacakolan bc kalite digerini bilmiyorum 2 tane 5. Gun embriyosu. Umarım bu sefer olur sağlıkla afiyetle selametle
İnşallah en güzel haberi alırsınızBenim de 4BC, bugün transferimin 7. Günü. Bu mesajınız bana umut oldu
Merhaba geçti mi sizinde enfeksiyonunuz acaba?Yaa cok sevindim amin inş bana da nasip olur. Peki başarisiz tedavilerinizin nedeni enfeksiyon muymus bir de embriyo kaliteniz neydi
Evet gecmis biyopsi sonucum temiz cikti bu ay transfer olucam 2 embriyo koyulacak inş. Sizin sonucunuz ne olduMerhaba geçti mi sizinde enfeksiyonunuz acaba?
merhabalar tutundu mu bebişinizEvet gecmis biyopsi sonucum temiz cikti bu ay transfer olucam 2 embriyo koyulacak inş. Sizin sonucunuz ne oldu
Merhaba siz hamile kalabildiniz mi? Aynı sıkıntıyı yasıyorum daTüplerinjze bakildi mj hiç. Bende de endometrit cikti. Ilk tüp bebek denemem negatif oldu histo yapildi patolijid3 enfeksiyon cikti 2 şer kutu 2 tane antibiyotik kullandim.
Cipro 2 kutu
biteral 2 kutu
tetradox 1 kutu
inşaallah enfeksiyon kuru.
20 gun sonra test edilicek bakalim gececek mi jnş geçer kronik degildir . Doktor gecirdigin operesyonlardan olabilir dedi . Tuplerdeki hidrosalpenks vardi ondand a olabilir demisti benjm icin ama herseydwn olabilirmiş .. endometriosiz vsrdi cikolata kisti tupler tikalli vs . hsg, laparoskopi histeroskopi opu transfer allah ne verdiyse bütün islemlere girdim .
Merhaba dokgorunuz kimdi, anti iyotik neler almıştınız hatırlıyormusunjzMerhaba benimde bir tane negatif tüp bebek deneyimim oldu maalesef sonrasında histereskopi yapıldı ve sonuç sizinki gibi kronik endometrit çıktı. 15 gün kadar antibiyotik kullandım. Şimdi dondurulmuş embriyo için hazırlık sürecindeyim kısmetse haftaya transferim olucak. Sizin süreciniz nasıl ilerledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?