Kronik Mutsuz

nazar_boncuguu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
62
59
3
33
Kronik mutsuz ben değil kardeşim. Sürekli her şeyden mutsuz, işe girer işinden mutsuz, iş değiştirir yeni işinden mutsuz. Arkadaşı olur, bir süre sonra ona takar. Sevgili edinir, onu beğenmez. Başka sevgili edinir, terk edilir kadere küser. Ne yapacağız bilmiyorum. Ailemi de çok yıprattı çünkü mutsuzluğunu dışarıya yansıtmaktan özel zevk aldığını falan düşünüyorum. Kesinlikle gizleme ihtiyacı duymaz, nasılsın deriz çok iyi değilim. Mutsuz işte, bilmiyorum ne yapmalı? Aslında artık onu düşünmüyorum annemle babam yaşlı insanlar, onun mutsuzluğu ile onlar da mutsuz oluyorlar.

Annenlere soyleumurdamasinlar ne hali varsa gorsun. Kendi kendine duzelir. Duzelmezsede siz yinede bosverin.

Annenlere soyleumurdamasinlar ne hali varsa gorsun. Kendi kendine duzelir. Duzelmezsede siz yinede bosverin.

Düzelmiyor tatlım ya, kardeşim deyince lise öğrencisi gelmesin aklına kendi evi hayatı olan koca kadın. Annemlere söylemiyorum tabiki, ama o onların yanına gidince mutsuzluğunu yansıtıyor zaten. Bu da beni üzüyor. Onun için de üzülüyorum herşeyi kapris hayatı kendi kendine çekilmez hale getiriyor. Kapris yapıyorsun diyorum milleti örnek veriyorum yine başa sarıyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Lise olmadigini tahmin ettim zaten. Oyuzden bosverin. En fazla uzman yardimi almasi konusunda konusabilirsiniz. Onun disinda yapabilecek bisey yok. En azindan ben ugrasmazdim.

Lise olmadigini tahmin ettim zaten. Oyuzden bosverin. En fazla uzman yardimi almasi konusunda konusabilirsiniz. Onun disinda yapabilecek bisey yok. En azindan ben ugrasmazdim.

İşte insanın kardeşi olunca olmuyor,gecenin bu saattinde moralimi bozdu yine. Ki benim hayatım onunkinden kat kat kötü sıkıntılı. Ama üzülüyorum.

İşte insanın kardeşi olunca olmuyor,gecenin bu saattinde moralimi bozdu yine. Ki benim hayatım onunkinden kat kat kötü sıkıntılı. Ama üzülüyorum.

Kardes sahibi olmadigimdan belki... Bu tarz herseyde, her an moral bozan tipler beni inanilmaz sinirlendiriyor. Uğraşamıyorum öyle insanlarla. Siz yinede uzman konusunu dusunun ve dile getirin derim cunku saatlerce, günlerce onunla ilgilenip konuşsanizda o kendine illa bir dert bulur öyle oluyorlar yani genelde. Boşuna zaman kaybı oluyor.

Dert bulmasını geç başa dönüyor, hani bir konu var peaceful16 yazmış kocamı takıyorum diye ne öğütler ne öğütler ama yine aynı konuyu açmış kocamı kafama takıyorum. Bu da aynı hesap. Ben de sinirleniyorum başkasına, kardeşime de sinirleniyorum ama bir taraftan üzülüyorum da

Gitsin hastaneleri dolaşsın.
Açsın şehitlerimizin, babasız kalan çocukların haberlerini izlesin.
Belki o zaman kıçı kırık iki erkek için somurtmayı keser.
Belki o zaman sağlıklı olduğuna, ailesinin hayatta olduğuna şükreder.
Şükretmediği için bu haldedir belki de.

mutsuz olmak istiyorda ondan, bazı insanlar depesyonda olmasa bile sürekli mutsuzdur, çünkü bu mutsuzluktan çıkar sağlamayı öğrenmiştir, mutsuzluktan sağladığı çıkarlara bak, neden mutlu olup bunlardan vazgeçsin, mesela anne babayı sömürmek gibi... ilgi alaka gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…