Kronik mutsuzluk hayattan soğudum

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
artık mutsuzluktan bıktım Allahım ne yapsam ne etsem de benimde diğerleri gibi bir hayatım olsa :/

ailem kıt kaanat beni okuttu iktisat okudum ama 3 yıl iş bulamadım yalvarmadıgım şirket banka kalmadı sonunda bi firmada asgari ücretle ön muhasebeyyi kabul ettim 1 sene oldu ve santralde çalışan kız evllendi gitti benide santrale aldılar.. iki işi beraber orda yapabilirmişim yaptgım iş yogunlugu fazla yokmuş nası olsa faturalar önce santrale(danışmaya) gelıyormuşş. şimdi firmadaki herkezin ayak işini yapıyorum. faks cek fotokobi cek telefonlara bak. ara sırada fırsat bulursam faturaları carilerine işliyorum falan filan. muhasebe programını bu bilgisayraada kurdular güya. mutsuzum Allahım neden gönlüme göre bir iş bulamadım iş yerindeki kızlar bana hava atıyor resmen kaliteci satınalmacı insan kaynakları ar-ge nekadar güzel bölümler var VASFI olan :( bilseydim okadar yokluk içinde 4 yıl boyunca aileme yük olup başka memlekette okumazdım :(

bide alay konusuyum koca bulamamısım evde kalmısım :/ bilmiyorlarki ne acılar cektim zamanında sevdiğim güvendiğim adam ilk aşkım beni aldattı ona ve aldattıgı kıza hesap sormaya gittiğimde beni ikiside sacımdan sürükleyip magzadan dışarı attılar ( erkek arkadasım bi magza müdürüydü satış danışmanıyla flöt ediyordu bunu ona ıspatladıgımda oldu bunlar.. ben artık kime güveneyim hem dogru adamı bulsam bile evlenebilecek param yok çeyiz meyiz hep masraf :/

bunları kafama takmaktan kalp hastası oldum :( kalbimde mitral kapak dartalması oldu hap kullanıyorum yoksa ritip bozuklugu oluyo şiddetli bi şekilde...

çok yoruldum kızlar 26 yasındayım ama 36 gösteriyorum :'(

Ben de okuldan sonra iş hayatında bu tür sıkıntılar yaşadım, iyi niyetim suistimal edildi, ayak işlerine koşturuldum. Şu an oradan ve o durumdan kurtuldum, bir kariyerim, pozisyonum var.

İş olanağı fazla bir bölüm okumuş-bitirmişsiniz. Yeni mezun hemen herkes aynı sıkıntıları yaşar. Biraz daha sabredip alanınızla ilgili bilgisayar programlarını, teknik terimleri, işin gidişatını öğrenmeye çalışın. Sonrasında deneyimli olduğunuzdan iş bulmanız daha kolay olur, bu iş de cv'nizde referans olarak ardınızda kalır.
Sakin ve sabırlı olun.

Ben de okuldan sonra iş hayatında bu tür sıkıntılar yaşadım, iyi niyetim suistimal edildi, ayak işlerine koşturuldum. Şu an oradan ve o durumdan kurtuldum, bir kariyerim, pozisyonum var.

İş olanağı fazla bir bölüm okumuş-bitirmişsiniz. Yeni mezun hemen herkes aynı sıkıntıları yaşar. Biraz daha sabredip alanınızla ilgili bilgisayar programlarını, teknik terimleri, işin gidişatını öğrenmeye çalışın. Sonrasında deneyimli olduğunuzdan iş bulmanız daha kolay olur, bu iş de cv'nizde referans olarak ardınızda kalır.
Sakin ve sabırlı olun.

bende ögrenmek istiyorum özellikle kaliteyi ama danışmadan kallıp kaliteciye bana ögret bende yapıcam diyemem ki

bende ögrenmek istiyorum özellikle kaliteyi ama danışmadan kallıp kaliteciye bana ögret bende yapıcam diyemem ki

gün içinde muhtemelen bilgisayar başındasınızdır,
elemanonline.net
secretcv.com
yenibiris.com

bu sitelere mutlaka cv nizi bırakın ve başvurular yapın.
özelliklede yetiştirilmek üzere diye aratın.
ilk aşamada şu ankinden fazla para kazanamazsınız belki ama hırslı olur, ciddiyetle işinizi öğrenir yaparsanız inanın 1 yıl sonra seçilen değil seçen siz olursunuz.

Canım devlete giren iktisat mezunu arkadaşlarım da var, istersen kpss'ye de bir hazırlan. Ayrıca kariyer.net'e de başvur. Yukardaki cv bırakabileceğin yerlere ek olarak. Linkedin'e üye değilsen üye ol. Bölüm arkadaşlarınla bağları kopardınız mı? Onlara haber uçur ben iş arıyorum aklınızda bulunsun diye. Bazen arkadaş aracılığı ile cv vermek daha avantajlı oluyor.

Back
X