Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kronik saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.855
123.229
1.123
son 3 yıldır saçlarımın %50 kaybettim girmediğim dermatolog ,deri ve zührevi hastalıkları ,kadın Doğum ,endokrin uzmanı kalmadı son gittiğim Prof.bu teşhisi koydu bunu yaşayan var mı kızlar çözüme ulaştıran artık banyo yaparken ağlamaktan sabahları saçlarımı tararken dökülmesinden bıktım

Kadın doğuma da gittiniz mi?
Bende de var yıllardır polikistik over yüzündenmiş doğum kontrol hapına başladım bakalım.

AhlarAgaci siz pko yu kadın doğuma giderek mi öğrendiniz?
Hem endokrin bolumune hem kadin doguma gittim ikisi de ayni teshisi koydu. Bunun icin birkac kan testi ve ultrasonla baktilar.
Iki bolum de ilgilendi yani. Sizin sac dokulmesi disinda sikayetiniz var mi?

Hem endokrin bolumune hem kadin doguma gittim ikisi de ayni teshisi koydu. Bunun icin birkac kan testi ve ultrasonla baktilar.
Iki bolum de ilgilendi yani. Sizin sac dokulmesi disinda sikayetiniz var mi?

Ben daha önce gitmiştim 24 mm anekoik kist izlenmişti tekrar gidecektim bir şeyler oldu gidemedim. Saç dökülmesi ve sivilce sorunum var regl düzenli oluyorum yine de acaba pko olabilir mi dedim biraz da evhamlıyım gitmeyi düşünüyorum tekrar. Nasıl koydular teşhisi kan testi mi ultrason falan mı?

Ben daha önce gitmiştim 24 mm anekoik kist izlenmişti tekrar gidecektim bir şeyler oldu gidemedim. Saç dökülmesi ve sivilce sorunum var regl düzenli oluyorum yine de acaba pko olabilir mi dedim biraz da evhamlıyım gitmeyi düşünüyorum tekrar. Nasıl koydular teşhisi kan testi mi ultrason falan mı?
Benim de adetlerim duzenlidir her zaman. Sac dokulmem tuylenmem ve sivilce sorunum vardi. Kan testi yaptilar normal sonra adetimin 3. Ve 21. Gunleri kan verdim yine testesteron yuksek cikti ultrasona girdim orada da kistler gozuktu zaten. Bu sekilde koyuldu.

Benim de adetlerim duzenlidir her zaman. Sac dokulmem tuylenmem ve sivilce sorunum vardi. Kan testi yaptilar normal sonra adetimin 3. Ve 21. Gunleri kan verdim yine testesteron yuksek cikti ultrasona girdim orada da kistler gozuktu zaten. Bu sekilde koyuldu.
Teşekkür ederim paylaştığınız için :KK200:

son 3 yıldır saçlarımın %50 kaybettim girmediğim dermatolog ,deri ve zührevi hastalıkları ,kadın Doğum ,endokrin uzmanı kalmadı son gittiğim Prof.bu teşhisi koydu bunu yaşayan var mı kızlar çözüme ulaştıran artık banyo yaparken ağlamaktan sabahları saçlarımı tararken dökülmesinden bıktım
Hindistan cevizi yağı denediniz mi konu sahibi? Mezoterapi gibi yöntemler de var bu kadar stres yapmayın kendinize. Çam bilmem nesi yağı ve bemix evigen bepanthol ampuller de yeni saçlar çıkması için bayağı işe yarıyor.

Stres kaynaklı olabilir mi?
Ne zaman stresli bi döneme girsem saçlarım dökülüyor. Tam toparlıyorum hooop bi stres daha... Yüce Rabbım verdikçe veriyo Allah affetsin.

Saclariniz erkek tipi mi dokuluyor ? Bu arada sac kremi yerine yuzde yuz dogal elma sirkesi kullanabilirsiniz.

Canım biotin hapı kullan.
Ek olarak günde 1 diş sarımsak yut.
Benim azmış haldeki dökülmem biraz yola geldi gibi.
Bilirim çok zor..

Çörek otu yağı erkek tipi dokulmelere iyi geliyor arkadaşlar. Yeni saç da çıkarıyor. Yeşil cay- adaçayı-lavanta ve ısırgan östrojen içeren ve testesteronu düşüren şeyler. Çay olarak içmeye çalışıyorum sık sık. Ve bunlari karıştırıp demleyip son durulama suyunda saçıma döküyorum saç köklerine saldıran dht yi baskılıyor.

Çörek otu yağı erkek tipi dokulmelere iyi geliyor arkadaşlar. Yeni saç da çıkarıyor. Yeşil cay- adaçayı-lavanta ve ısırgan östrojen içeren ve testesteronu düşüren şeyler. Çay olarak içmeye çalışıyorum sık sık. Ve bunlari karıştırıp demleyip son durulama suyunda saçıma döküyorum saç köklerine saldıran dht yi baskılıyor.
O yağı hangi marka kullanıyorsunuz

Ben marka kullanmıyorum. Soğuk sıkım normal çörek otundan cektiriyorum. Gözümün önünde sıkılıyor içime daha çok siniyor böyle. Taze taze:KK54:
Hazır olanlar eskimiş gibi geliyor bana. Kokuları bile benzemiyor yeni cekilmisle.

Back
X