kronik urtiker ve biorezinans tedavisi

swml_dely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
16
19
merhaba arkadaslar yaklasık 1 yıldır kronik ürtikerim var.
malum gitmediğim hoca , uzman, kullanmadıgım ilaç kalmadı. bu arada kendimde saglıkçıyım .
enson gittiğim prof. kortizon baslamak istedi, ben istemedim (çünkü ödemlerim oldugunda ara ara kortizon kullandım ve hızlı kilo artısı oldu kesin carede değil)bunun üzerine bizim dahiliye uzmanımız bioreiznans önerdi .
ben suan izmirde yasıoyorum gitmeye yeni basladım 2 hafta oldu hiç bir doktorun yaptıgı tahlilde allerjim cıkmamastı ama bunların yaptıgı tahlilde bi dünya dolusu allerjim cıktı .
şimdi ona yönelik bioreziransta tedavi görüyorum faydası olmaya basladı .günde 4 hatta 5 ilaç kullanırken haftada 3 ilaca düşürdüm 2 kez gitme ile sizlere bu konuda dönem dönem bilgi vericem.
izmirde yasayan arkadaslar için forum bornovada sinan akkurt googledan aratabilirsiniz . şimdilik fayda görmeye basladım inşallah tamamen kurtulurum.
çok zor bir hastalık ruhen ve sosyal açıdan insanı çok etkiliyor.
:KK5:
 
Umutlandım birden gerçi bu hastlıkla yaşamayada alıştım:KK5:2008 den beri gitmedigim hastane dr ilaç kalmadı.Testlerim temiz çıkyor ve stres deniliyor.İlacımı birgün içmeyince kabarıyorum:KK14:İstanbulda yaşıyorum.Dediginizi bi araştırayım.Bu yaz inş bende kurtulurum bu lanet hastalıktan:KK5:Sizin adınızada çok sevindim yaşayan bilir:KK31:
 
canım gecmiş olsun benim gitiğim doktorumun göztepede kliniği mevcut hem izmir hemde istanbul da bulunuyor .
benimde tüm tahlillerim temiz çıkıyodu ege üniversitesinde yatarak tedavi bile gördüm bir sonuç alamadım . ama burada fayda görmeye basladım istersen özelden tlfunu atarım. enson gecen hafta gittiğimde kanserli hastalarla bile tedavi yaptıklarını gördüm ve faydasını görmüşler ben bugun 4. seansımı alıcam bu hafta polenler cok oldugu için önceki 3 haftaya oranla kötü bir hafta geçirdim ama yinede eskiye göre fark var​
 
biorezinans ta tedavim hala devam ediyor 12. haftadayım ara ara ümtisizlikler yaşadım ürtikerlerim ara dönemlerde artıyor. eskiden hergün avuç dolusu ilaç içerken şimdi haftada birkaçkez içiyorum. benim birsürü alerjim çıktıgı için tedavi surecim uzun ve bunlarla karsılasmam cok normal izmirde veya istanbulda yasanlara önerim deneyin derim. yanlız pahalı bir tedavi bilgi almadan kendinizi hazırlamadan başlamayın:KK20:
 
X