- 15 Şubat 2013
- 301
- 178
selam öncelikle rabbim bu hastalığı düşmanıma bile vermesin verdiğinede içinde ben olmak üzere şifa versin. 14 yaşında yakaladı bu hastalık beni şuan 27 yaşındayım özelede gittim devletede stresten oluyor dediler özeldeki deri hastalığı bu geçmez dedi bana güneş kremi yazdı gönderdi 10 yıllık evliyim çocuğum olmuyordu ameliyat geçirdim kendiliğimden hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim ve ürtikeri hiç bu kadar yoğun yaşamadım genital bölgem bile şişti avil dekort yapıldı herzamn geçen alerji geçmedi dün tekrar avil yapıldı yine kaşıntılarım devam ediyor bacaklarım genital bölgem düzeldi ama ellerim o kadar kötüki 1 tl büyüklüğünde ve büyümeyede devam ediyor bebeğime sevinemedim bile bayram bitiminde ilk işim fakülteye gidip araştırtmak olacak tabiki ama bu kaşıntı beni strese sokuyor ağlıyorum gözümde bile çıktı pes dedim dudaklarım bembeyaz oldu insanlıktan çıkmak böle bişey olsa gerek idrarda bol bakteri var ve zimaks kullanıyorum geçmemiş sorum şu hamileliğinde benim gibi olan varmı varsa ne yaptı bebeğime zarar gelmesinden çok korkuyorum bunca sene sonra bulmuşken sırf bu illet yüzünden kaybetmek istemiyorum yardım lütfen !!!!!