Kronik yorgunluk

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba arkadaşlar benim bitmek tukenmek bilmeyen bir yorgunlugum var. Yaklasik iki aydir surekli bitkin ve halsizim. Gezmeyi cok seven biri olmama ragmen bazen yataktan kalkasim bile gelmiyor. Belirteyim, fiziksel aktivite gerektirecek hicbir sey de yapmiyorum, tatildeyim bir bucuk aydir. Benzer bir problem yasayaniniz var mi ? Doktora gidecegim artik, hangi bolum bakar dahiliye mi emin olamadim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 2 yıldır böyleyimmmm doktora gitmek gerekse bende gidim o zaman konunu takipteyim :)

D vitamini eksikliği olabilir. Mutlaka baktır.

Benim eşim de böyle 2 senedir. Gezeer falan ama hiç uykusunu almış olarak uyanamaz. 15 saat uyusa da yorgunum diyip durur. Kan testi falan da yaptırdık bir şey çıkmadı, yatağı değiştirdik faydası olmadı. Psikolojik bir şey sanırım

Bende bu sorunla yasiyorum, hep yorgun ve halsizim.. Bazen tum vucudum yorgunluktan sizliyor resmen.. Dr'a gittim tum testleri yapti D vitamini eksikligi cikti, 6 ay once düsük yapmistim sonrada kurtaj olmak zorunda kaldim.. Sanirim cok kan kaybetmemden oldu, bi turlu toparlanamadim

Bende aynı şikayetten gittim dahiliyeye kan ve idrar testi verdi doktor. Yaptırdım kan testimde hiç sorun çıkmadı tüm değerlerim çok iyiymiş. Ama idrarda iltihap varmış o da halsizlik yaparmış. Antibiyotikle beraber birkaç ilaç verdi ama 3. günden sonra kullanamadım ben çok ağır geldi ilaçlar. :2:
O yüzden halsizlik şikayetim hala devam ediyor. Belki sizde de bu tarz bir problem vardır. Bir dahiliyeye görünün test yaptırın. :26:

Ayni sorunu yasayan da baya cokmus ben kimseyi bulamam diyordum :) Tamam o zaman arkadaslar cok tesekkur ediyorum dahiliyeye bi goruneyim ben en iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni sikayetlerden bende muzdaribim kac aydir hicbirsey yapmamama ragmen tukenmeyen yorgunluk hissi. Dahiliyeye gorundukten sonra b12 vitamin eksikligi cikti ve sikayetlerim b12 belirtileriyle birebir. Umarim ignelerin faydasi olur bir ay vurunacagim.

ben gittim iç hastalıklarına.
b12 anemisi çıkmıştı.
6 tane multivitamin iğnesi oldum. işe yaramıştı ama sanırım yine vitaminsizim şu an kıpırdayacak halim yok.

Ben de böyleyim demir eksikliğinden benimki

B12 ve demir eksikliği yapıyor bu yorgunluğu çoğunlukla

bende de bikaç gün hep oldu kafamı kaldıramıyodum.doktora gittim ama antibiyotik verdi nasıl işse:44:

bende onceden ewde dunya is yapardim ve cok titiz biriyim ewlendim 8 ay oldu ewe gelince hic bisiy umrumda olmuyor uyumak istiyorumm hic bisiy yapasim gelmiyor ama aklim fikrim islerde kaliyor buseferde onun yuzunden uyuyamiyorum anlamadim gitti sanki dunya is yaptimda yoruldum gibi bi his var çözemedim gitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de durum aynı. Doktor D-B ve Folik asit içeren bir ilaç verdi. 2 aydır kullanıyorum. Birazcık daha iyiyim. Bu ilacı 6 ay kullanmam gerekiyormuş normal seviyeye gelmesi için...

Bende de durum aynı. Doktor D-B ve Folik asit içeren bir ilaç verdi. 2 aydır kullanıyorum. Birazcık daha iyiyim. Bu ilacı 6 ay kullanmam gerekiyormuş normal seviyeye gelmesi için...

canim sen hamgi bolumr gittin peki

canim sen hamgi bolumr gittin peki

Ben jinokolojiye gitmiştim. Kronikleşen bazı rahatsızlıklarım vardı. Doktor tam kan tahlili istedi ve değerlerimin oldukça düşük olduğu çıktı ortaya.
Yorgunluk-bitkinlik şikayetiyle gitmemiştim yani. Ama Doktorum çok detaylıca inceledi sürekli aynı rahatsızlığı yaşadığım için. ve şüphelendiği durumları inceledi.. Mesela vajinal mantar rahatsızlığımın sürekli tekrar etmesinin şekerle bir bağlantısı olup olmadığını araştırdı. Böyle bir ilişki varmış çünkü... ve evet gizli şeker çıktı.. zaten hipoglisemi rahatsızlığım vardı. offff say say bitmez ki..

Bu tip yorgunluk şikayetiyle gittiğinde bütün doktorlar kan tahlili ister.. ama en doğru adres sanırım Dahiliye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…