- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.421
kızlar yarın girip yazın
nere çıktığını
bende merak ettim
Simdiden hayirli teskereler canim, insAllah öyle olur.
inşallah canım hayırlı bir yer olur
teşekkür ederim.
yha kızlar abim acayip girp oldu dün akşamdan beri ne yemek yiyo ne gözünü acıyo sadece ilaç ve su.
Allahım nasıl askere gitcek bu haldemafoldumbe
canım eşim çalıştığı yere fotokopisini verdine yazıyordu kağıtta canım çok merak etmiştim ben
geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama askere gider gitmez zaten iş vermiyorlar ilk bir kaç gün etrafı tanımaya çalışıyorlar rahat olur o da bu fırsatta dinlenir belki durumunu arz ederse geç bile gidebilir
geçmiş olsun canımdün akşam acile gtti mevsimsel grip diyip iğne vurup yolladılar inş. cumaya kadar iyileşir
bi arkadaş geldi firmadan askerliğini yapmış
dedi ki uzun dönem olursa zaten belli ediyorlar dedi
biz dedi kağıtları veriyoruz bir sürü kişi önümde bir çocuk vardı dedi
mühürletip geçiyorsun memura.. çocuk kağıtları uzattı mühürü bastı memur ve çocuğa bakıp " hayırlı olsun komandoo" dedi dedi.
benim klabım 200 çarpmaya başladı çocukla göz göze geldi çocuk memura döndü " ne nedemek bu dedi. memur da şaka şaka yok bişey dedi.
bana geldi hiçbirşey demeden devam ettik.
çocuğu numarasını aldım
aradım ki dağ komandosu yapmışlarr..... uzun dönem mafoldumben
bizimkine sana kısa dönem olur demiş asker memurlardan biri
bakalım görecez
demek gercekten belli ediyotlar..içim rahatladı biraz..gece mutlaka paylaşalım neresi olduğunu
canım eşim çalıştığı yere fotokopisini verdi
hangi tarihten itibaren asker onla ilgili şeyler vardı işte
kütüğü,adresi felan
kızlar içinizi iyi tutun
bende strese girdim yine
gofret aldım kendime opuyorumnanaktan
eşim gelir ayak kilo almam inşallah :icecream:
biz devamlı bakıyoruz ama bişiy yok illa gerilim yapıcaklar askerlik yerleri aslında ilk günden belli oluyomuş. hiç bu kadar sabırsız olmamıştım hemen gece olsun istiyorum.kızlar öğleden sonra açıklanabilir die duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum duyum sadece kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum. benim gibi duyum alan var mı?
NE GÜZEL OLUR BİRDE UYKUSUZ BIRAKACAKLAR INSANLARI BEKLE ALLAH BEKLE.AKSAMI SABAHIMI VAR DA GECE 12 BEKLIYORLAR ANLAMAK IMKANSIZ. RESMEN SİNİR TESTİ YAPIYORLAR. GÜYA İZİNLİ ASKERYA ŞİMDİ BUNLAR GECE NOBETE BAŞLATACAKLAR ALIŞTIRMA SANIRIM
biz devamlı bakıyoruz ama bişiy yok illa gerilim yapıcaklar askerlik yerleri aslında ilk günden belli oluyomuş. hiç bu kadar sabırsız olmamıştım hemen gece olsun istiyorum.
canım zarf büyüktü,biz mecbur açtıkaaa bende öyle bir şey işyerime verdim demek o o zarfın içindeydi ama sanki başka büyük bir zarf vardı gibi .Çünkü zrf büyüktü ama o fotokopi kağıdı küçüktü
ay inşalllah eşim gelinceye kadar ben de kilo alırım çünkü zayıfım da azıcık kilo alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?