Ksa dnem Askerlik...

elfcn canım doktor ne dedi

yatırsanız hastaneye hem de gününden yemiş olur yatarken askerlikten yırtar belki

dün akşam acile gtti mevsimsel grip diyip iğne vurup yolladılar inş. cumaya kadar iyileşir

teşekkür ederim.
yha kızlar abim acayip girp oldu dün akşamdan beri ne yemek yiyo ne gözünü acıyo sadece ilaç ve su.
Allahım nasıl askere gitcek bu haldemafoldumbe

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama askere gider gitmez zaten iş vermiyorlar ilk bir kaç gün etrafı tanımaya çalışıyorlar rahat olur o da bu fırsatta dinlenir belki durumunu arz ederse geç bile gidebilir

ne yazıyordu kağıtta canım çok merak etmiştim ben
canım eşim çalıştığı yere fotokopisini verdi
hangi tarihten itibaren asker onla ilgili şeyler vardı işte
kütüğü,adresi felan

kızlar içinizi iyi tutun

bende strese girdim yine
gofret aldım kendime opuyorumnanaktan
eşim gelir ayak kilo almam inşallah :icecream:

inş. iyileşir yha.yha bi de çok zayıf hemen hasta oluyo napıcak o tek başına oralarda hep yanımızdayım üniv. samsunda okudu memleketimizde ataması yine samsuna oldu bu ilk ayrılığımız olucak Allah'ım yardımcımız olsun.

dün akşam acile gtti mevsimsel grip diyip iğne vurup yolladılar inş. cumaya kadar iyileşir
geçmiş olsun canım

hayranın dediği gibi ilk günler eğitim felan olmuyor sanıyorum
kısa dönem kalkıcak diye gidenlerin sayısı da bir hayli fazla zaten
düzene sokmaları zaman alıyormuş bayağı

Son düzenleme:

aaa bende öyle bir şey işyerime verdim demek o o zarfın içindeydi ama sanki başka büyük bir zarf vardı gibi .Çünkü zrf büyüktü ama o fotokopi kağıdı küçüktü
ay inşalllah eşim gelinceye kadar ben de kilo alırım çünkü zayıfım da azıcık kilo alamıyorum

gece netim yok paylaşamıcam ben sabaha size söylerim

ama cepten şifresiz girebiliyorum siteye ben sizinkilere bakarım çiçekler

siz yazın

kızlar öğleden sonra açıklanabilir die duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum duyum sadece kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum. benim gibi duyum alan var mı?

NE GÜZEL OLUR BıRDE UYKUSUZ BIRAKACAKLAR INSANLARI BEKLE ALLAH BEKLE.AKSAMI SABAHIMI VAR DA GECE 12 BEKLIYORLAR ANLAMAK IMKANSIZ. RESMEN SıNıR TESTı YAPIYORLAR. GÜYA ıZıNLı ASKERYA ŞıMDı BUNLAR GECE NOBETE BAŞLATACAKLAR ALIŞTIRMA SANIRIM

kızlar öğleden sonra açıklanabilir die duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum duyum sadece kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum. benim gibi duyum alan var mı?
biz devamlı bakıyoruz ama bişiy yok illa gerilim yapıcaklar askerlik yerleri aslında ilk günden belli oluyomuş. hiç bu kadar sabırsız olmamıştım hemen gece olsun istiyorum.

Son düzenleme:

kesinlikleee

biz devamlı bakıyoruz ama bişiy yok illa gerilim yapıcaklar askerlik yerleri aslında ilk günden belli oluyomuş. hiç bu kadar sabırsız olmamıştım hemen gece olsun istiyorum.

bendeeeeeeeeee

canım zarf büyüktü,biz mecbur açtık
eşim devlet dairesinde çalışıyor,ücretsiz izinli sayılıyorlar ya

bende zayıfım ama kilo felan almak istemiyorum :icecream:
hamile kalınca alıcam nasıl olsa kaydirigubbakcemile5

Bu akŞam tÜm tÜrkıye nÖbette desenıze annemer babalar eŞler nısanlılar kardesler vs herkes nobete hadı kızlar 24:00-3:00 nobete gıyın kamuflajları postalları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…