- 11 Ağustos 2008
- 12.319
- 1.596
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #11.401
ev sahibiyle görüştüm, yarın gel konusalım diyo
nası gidicem yaa işten izin al onca yol çek öff
bu ev yatıcak gibime geliyo=(((
annem çok acele ediyosunuz diye kızıyo, bitek ben ve nişanlım hevesliyiz şuandakesin karar verdiniz mi ki canım?
kredi mi çekeceksiniz?
kızlar size bişey soracağım. evime çok yakın bir yerde kız öğrenci yurdu var. bugün aradılar nöbet tutar mısınız dediler. haftaiçi 2gün, derslerden sonra gideceğim ve sabaha kadar orda kalacağım öğrencilerin başında. Aylık 250tl oluyor ücreti. Nişanlıma sordum ben bir gün evdeysem ertesi gün yokum, nöbetlerimiz çakışırsa birbirimizi zor görürüz dedi.
Ama benim aklım karıştı sizce nöbet tutayım mı burda? 250tl de haftada 2gün için fena ücret değil. Ne dersiniz?
üzme kendini burcucum nasipte varsa gelir hintten yemenden, nasipte yoksa ne gelir eldennn... :Saruboceq:
ata sözü bu boş olmaz. nasipse o ev olur zaten..
annem çok acele ediyosunuz diye kızıyo, bitek ben ve nişanlım hevesliyiz şuanda
ev sahibi beklemek istemiyo, 33 gün var gelmesine, e işlemler, bankadan almamız filanda 1 haftadan uzun sürer adam acil ihtiyaçtan satıyomus o fiyata zaten beklemez diyolar..
o kadar dua ettim olsun dıye cok üzülücem olmazsa uffffffff
haklısın canım bu fiyata o şirin evi bulunca inanamadık çok heveslendik
hayırlısıopuyorumnanaktan
Ben bişeylerle oyalanıyorum zaman geçiriyorum
Ama annem bi kaç ay önce beyin ameliyatı geçirdi
Ağlasa beynine zarar veriyor
Ağlamayıp içine atsa yine zarar veriyor
Hangi birine yanayım şaşırdım
dershane var ama çook kötü bir yer.Hiç çalışmayı düşünmedim orda. Ama daha büyük bir ilçeye ya da ile gittiğimde özel ders vereceğim inş. seviyorum soru çözmeyi ve anlatmayı =)hııı bunu dediğin iyi oldu
harita bilem yapmış helal olsun :1rolleyes:
akşama sıkı bir kavga var kötükedihüso
canım burcunun dediği gibi 30 saat için 250 tl az aslında
peki güvenli bir yer mi?
evlenene kadar tutabilirsin bir ihtimal
canım haftasonları dersanede çalışmayı düşünmüyormusun?
yada çalıştığın yerde yok mu?
heyt be dersane deyince eski günlerime döndüm valla
Biranda aklıma ne geldi bak benimkinin bana söylediği bir yalan vardı ya o da bu lisedendi. Cık vazgeçtim şimdi saldırırım ben ordakilerin hepsine, hıncımı onlardan alırım. =)günlük 36 ise tut canım ya, evlenince nöbetler uyusmazsa yada sıkılırsan çıkarsın nolcak.
bi ihtiyacınızı görürsünüz günde 36 milyon fena para degıl
canım o ev hem güzeldi hem de fiyatı uygundu. ama olmazsa o ev sonuçta yine bulabilirsiniz. bir de ev fiyatlarının düştüğü yazıyor birkaç yerde okumuştum. askerden geldikten sonra bakarsınız olmadı. Bir de sizin daha öğrenim kredisi ödemeleriniz var değil mi? Ev kredisiyle birleşince zor olmaz mı sizin için?ev sahibiyle görüştüm, yarın gel konusalım diyo
nası gidicem yaa işten izin al onca yol çek öff
bu ev yatıcak gibime geliyo=(((
evet canım ben de düşündüm ve vazgeçtim. hem yorucu olur hem de azönce aklıma geldi o lisenin öğrencileriyle uğraşamam :mymeka: en iisi akşamları evde dinlenmek galiba.canım ya zor olmazmı sence? tam da düğün hazırlığı yapacağın zamanlarda bence çok zor olur. belki gündüz çok koşturacağın zamanlar olur. bir de gece nöbeti çekilmez... ama çok ihtiyacın varsa olabilir.
ay evet akşam akşam hatlar karıştı :kedi:
ah ah benide eşim tutuyordu :sinifsinif:
aklıma geldi bir an :gitme:
canım senin eşin askerliğini yaptı mı?
evet canım bir de liseli kızlar zor olur. zaten nişanlımın çalışma saatleri de kötü üstüne bir de ben zor koşullarda çalışmayayım. biranda maaşa eklenecek 250-300tl nin bana sağlayacağı yararları düşünüp olabilir dedim ama bu dünyaya da bir kez geliyoruz paragöz olmamak gerek kaydirigubbakcemile3yusum canım yurt dediğin yerde her dk olay olur dışardan sanıldığı gibi kolay olmaz öğrencinin sıkıntısı hiç bitmez sana uyku haram olur e bir de gündüz çalışıyorsan akşam dinlenmek isteyebilirsin parasından da öte senin dinlebilmen daha önemli
bencede canım uğraşılmaz yanidershane var ama çook kötü bir yer.Hiç çalışmayı düşünmedim orda. Ama daha büyük bir ilçeye ya da ile gittiğimde özel ders vereceğim inş. seviyorum soru çözmeyi ve anlatmayı =)
kaydirigubbakcemile3 ne kadar eğlenceliydi öğrencilik yahu. bazen sıkılsam da derslerden öğrencilik yılları daha iidi.
Biranda aklıma ne geldi bak benimkinin bana söylediği bir yalan vardı ya o da bu lisedendi. Cık vazgeçtim şimdi saldırırım ben ordakilerin hepsine, hıncımı onlardan alırım. =)
canım o ev hem güzeldi hem de fiyatı uygundu. ama olmazsa o ev sonuçta yine bulabilirsiniz. bir de ev fiyatlarının düştüğü yazıyor birkaç yerde okumuştum. askerden geldikten sonra bakarsınız olmadı. Bir de sizin daha öğrenim kredisi ödemeleriniz var değil mi? Ev kredisiyle birleşince zor olmaz mı sizin için?
evet canım ben de düşündüm ve vazgeçtim. hem yorucu olur hem de azönce aklıma geldi o lisenin öğrencileriyle uğraşamam :mymeka: en iisi akşamları evde dinlenmek galiba.
vavvvvvv helal olsun valla
Benim eşim sonra aşık falan olursam zor olur diye yaşı gelir gelmez gitmiş askere
Düşünceli adam içine doğmuş benim üzüleceğim kaydirigubbakcemile3
Gerçi biz çok geç karşılaştık ama neyse
11 yıl kadar oluyor eşim askerliğini bitireli
Günaydın kızlar daha yeni uyandımda akannehir
bu uyku düzeni fecii kaçtı gene eşimle birlikte nöbetçi oldum bende gamyoncuiremsu
nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum
gene bugün heç uyumamak olucak sanırım çözüm
ayyy başımda feci arıo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?