- Konu Sahibi divine_time
-
- #11.821
doğru diyosunuz arkadaşlar.mantıklı düşünemiyorum ki hiç..kafamı dağıtayım en iyisi...iyi olsunlar da bizim için en büyük mutluluk bu..çok haklısınız..a.s.
Hiiii anladim canim:))
Demekki sirada kimse yok simdikaydirigubbakcemile3
Uyumuslardir.
Kacta yatiyorlar peki?9-10 arasi diye biliyorum ben
önceleri ise çok daha erken saatlerde yatıyolarmış, akşam 6-7 de bile yatılıyomuş yorgunluktan.. aşkım öyle diyodu.. şimdi ise bitanemin olduğu yerde saat 9 da yatak iştiması oluyo..
valla bilmiyorum ki canim birsey demedi bizimkinin gunleri hala hastanede geciyor.. henuz diger seylere hic katilamadi.. kacta yatip kalktiklarini bilmiyorum malesef.. :bbo:
bu arada bende bu akşam kayınvalidemlere gittim,ilk gördüğüm ayakkabıları oldu..içim ezildi resmen..sonra odasına gittim yatağını kokladım yastığını kayınvalidem hiç ellememiş yastık izi bile duruyodu...yastık izine bile aşığım((,gömleklerini kokladım.kitaplarına dokundum....nasıl özlemişim kokusunu...o yokken ilk kez orda olmak çok acıttı canımı çok.. (((((
bu arada bende bu akşam kayınvalidemlere gittim,ilk gördüğüm ayakkabıları oldu..içim ezildi resmen..sonra odasına gittim yatağını kokladım yastığını kayınvalidem hiç ellememiş yastık izi bile duruyodu...yastık izine bile aşığım((,gömleklerini kokladım.kitaplarına dokundum....nasıl özlemişim kokusunu...o yokken ilk kez orda olmak çok acıttı canımı çok.. (((((
Vah kuzucuklar..
Nisanlimda dün cok yoruluyorum dedi:sinifsinif:
valla bilmiyorum ki canim birsey demedi bizimkinin gunleri hala hastanede geciyor.. henuz diger seylere hic katilamadi.. kacta yatip kalktiklarini bilmiyorum malesef.. :bbo:
geçmiş olsun yaa ne oldu kii benmde heç bişeyden haberim yok :kedi:
canım bunları söyleme ben de şimdi inan ağlamaya başladım ben her gün görüyorum eşyalarını
yatağımızdaki yastığın biri boş şu anda
bunlar insanın hepiçini acıtıyormafoldumben
kızlarrrr silkelenin biraz siz bu kadar moralsız olursanız onlar napsın bakın valla erken dogum yapıcammmmmmm :) kımı okusam bı moralsızlık bende uzuluorum ama valla dogururum elınıze verırım :)ugrasın durun artık:)
kızlarrrr silkelenin biraz siz bu kadar moralsız olursanız onlar napsın bakın valla erken dogum yapıcammmmmmm :) kımı okusam bı moralsızlık bende uzuluorum ama valla dogururum elınıze verırım :)ugrasın durun artık:)
onemli degil canim mide rahatsizligi gecirdi ikinci gunden.. serum felan vermisler.. biraz yemeye baslamis artik.. hergun gidip gorunmesi gerekiyormus doktora.. yarin da tahlil istemis doktor.. iyilesmesi icin 2 hafta muhlet vermis.. degilse endoskopi yapicam demis.. bizimki iyilesmek istiyorum ya endoskopi istemiyorum diye agliyodu en son essek kafali..
cok stres yapti dert etti icine hemen midesine vurmus akillimin,, cokacimcoook
onemli degil canim mide rahatsizligi gecirdi ikinci gunden.. serum felan vermisler.. biraz yemeye baslamis artik.. hergun gidip gorunmesi gerekiyormus doktora.. yarin da tahlil istemis doktor.. iyilesmesi icin 2 hafta muhlet vermis.. degilse endoskopi yapicam demis.. bizimki iyilesmek istiyorum ya endoskopi istemiyorum diye agliyodu en son essek kafali..
cok stres yapti dert etti icine hemen midesine vurmus akillimin,, cokacimcoook
yok canım şimdi yeni gönderdiler ya alışmadılar haklı olaraktan
ama biz kıdemliler moralliyiz şafak olmş 29 nasıl moralsiz oliim
okadar gün saydım 29 gün daha sayarım evelallah turkbayragi
canım bunları söyleme ben de şimdi inan ağlamaya başladım ben her gün görüyorum eşyalarını
yatağımızdaki yastığın biri boş şu anda
bunlar insanın hepiçini acıtıyormafoldumben
ayhh benm aşkımda çok yorluo bütün evraklarla o ilgilenio
saahlarada kadar yazıp duruyor garibimm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?