- Konu Sahibi divine_time
-
- #12.281
bağır bağır
benimde kocacım bi arasa bende ona bağıracam kaydirigubbakcemile3
vallaha betül yaa ya 460 dn saysaydık hemde biz evliyiz akannehir
ama şimdii şafak 28 atarsa 27 başkaa yoooooookkk diye bağırasım var
:lepi: hihoyyyt :lepi:
eşime 3 gün izin vercklermişotelde flan kalmamıs için güyaa ordan tanıdık birinin ikameti fatusı flan gerekio demişlerdi 3 gün için kimi ayarlıcam dedim neyse sevindim şimdi saol cnm
eşime 3 gün izin vercklermişotelde flan kalmamıs için güyaa ordan tanıdık birinin ikameti fatusı flan gerekio demişlerdi 3 gün için kimi ayarlıcam dedim neyse sevindim şimdi saol cnm
adam noldugunu sasıracak kaydirigubbakcemile3 bızımde hıc ayarımız yok anam sevınıncede ne yapcıgımızı sasırıyoruz kaydirigubbakcemile3
ben senın yerıne bagırıım o zaman sımdı Şeniz
27 baska yoookkkkkk...... sadecee 27 tane guunn.. :)
bıten kac pekıı ? 131.. vay bee..... kaydirigubbakcemile3
ben eşim elazığa hastaneye geldiğinde gititm evci izni için vermeleri için ya abla baba kardeş yda eşnin ikametinin burda olması lazım dedi
bide otelde kalınacaksada oluo ozmn ikamete gerek yok ama bizim elazığdıı baska bi ildi yani sizinkini bilemme aklında bulunsun otelde kalcağınızı söylerseniz belki kaldığınza dair fatura falan isterler o kadar
sülüs tarihlerinden sayrsak biten 141 :lepi:
sonuçta o evrakı aldıkları an da asker sayılıolardı sırnaşık şey
ben eşim elazığa hastaneye geldiğinde gititm evci izni için vermeleri için ya abla baba kardeş yda eşnin ikametinin burda olması lazım dedi
bide otelde kalınacaksada oluo ozmn ikamete gerek yok ama bizim elazığdıı baska bi ildi yani sizinkini bilemme aklında bulunsun otelde kalcağınızı söylerseniz belki kaldığınza dair fatura falan isterler o kadar
hee yaa :)) sonucta askerlık psıkollojısıne gırmıstık dımıı :))
benm eşimden fatura felanda istememişler
biz gitmiştik bizim nüfus cüzdanlarımızdaki bilgileri kağıtlara doldurdular
ozaman bişeye gerek kalmıo diye biliorum ikahmet felan şakkıdı
canlar ben yavastan kacar...
opuyorum sızlerı, her gun bır oncekınden daha pozıtıf uyanalım ınsallah..
Allah rahatlık versııınn...
benm eşimden fatura felanda istememişler
biz gitmiştik bizim nüfus cüzdanlarımızdaki bilgileri kağıtlara doldurdular
ozaman bişeye gerek kalmıo diye biliorum ikahmet felan şakkıdı
denk gelemedik belki de canım. biir de topic çok kalabalık oldu okadar yoğun oluyor ki beynim sulandı resmen kaydirigubbakcemile3 şenlendi burası bizim ilk günlerde olduğu gibi =)evet tatlım mesela 460 da olabılırdıı benneyaptımki daha ne olsun 151 süper kaydirigubbakcemile3
ıyı uykular ruyanda gör emi sevdiceğini
tesekkur ederım canım opuyorumnanaktan
:)
canım naber, hıc gormuyoruz bırbırımızıı... :hulya:
bir tek bunun için mi yapılıyor yani canım. ikimizin de kan grubu aynı. kan uyuşmazlığı denilen şey kan grubuyla mı alakalı yani. allahım ya ben çok korkarım kan aldırmaktan akannehirkan uyuşmazlığı için canım
uyuşmazlık varsa çocuklarda problem oluyormuş sanırım
denk gelemedik belki de canım. biir de topic çok kalabalık oldu okadar yoğun oluyor ki beynim sulandı resmen kaydirigubbakcemile3 şenlendi burası bizim ilk günlerde olduğu gibi =)
İyiyim ben canım. Nikah yapacağız geldiğinde onun stresi bastı beni. dün gece biranda aklıma hastanede yapılacak testler geldi resmen uykum kaçtı -tatlicadiarzu-
sen nasılsın canım? Çok az kaldı ya bu 3 hafta özellikle nasıl geçti anlamadım ben
bir tek bunun için mi yapılıyor yani canım. ikimizin de kan grubu aynı. kan uyuşmazlığı denilen şey kan grubuyla mı alakalı yani. allahım ya ben çok korkarım kan aldırmaktan akannehir
denk gelemedik belki de canım. biir de topic çok kalabalık oldu okadar yoğun oluyor ki beynim sulandı resmen kaydirigubbakcemile3 şenlendi burası bizim ilk günlerde olduğu gibi =)
İyiyim ben canım. Nikah yapacağız geldiğinde onun stresi bastı beni. dün gece biranda aklıma hastanede yapılacak testler geldi resmen uykum kaçtı -tatlicadiarzu-
sen nasılsın canım? Çok az kaldı ya bu 3 hafta özellikle nasıl geçti anlamadım ben
bir tek bunun için mi yapılıyor yani canım. ikimizin de kan grubu aynı. kan uyuşmazlığı denilen şey kan grubuyla mı alakalı yani. allahım ya ben çok korkarım kan aldırmaktan akannehir
erkek arkadaşım 331.dönemde gtti.12 aralıkta işte...batmanda şimdi kısa dönem çıktı.acaba erkek arkadaşı ya da eşi batmanda olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?