G
geronimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi divine_time
-
- #12.361
bugun bende aynı seyı sordum 158 cevaı aldım :) ama bır sıtede 154 yazıyor bırı 158 demıstı burda :) ama benım bıldıgım 154 kızlar ;
Orijinalden alıntı: goro1982
birşey öğrendim kısa dönemlerin askerlik süresi 1 aralıktan itibaren başlayıp 155 gün tamam lanınca terhis oluyormuş yani hiç izin kullanılmazsa 5 mayıs 2010 da bitiyor
yanlış bir bilgi öğrenmişsin yani eksik de diyebiliriz aslında şöyle anlatayım ;
Kısa Dönem askerlik 6 aydır bu hiç bir kısa dönemde değişmez
Aralık : 19 gün (1-12 arası izinliyiz)
Ocak : 30 gün
şubat : 28 gün (buradan 3 gün avantajı vardır aralık döneminin)
Mart : 31 gün
Nisan : 30 gün
Mayıs : 31 gün
Toplam : 169 gün
12 izin hakkın var kullanmazsan askerlik süresinden düşer.
3 günde yol izni diyelim
Kaldı: 154 gün
Sonuç olarak neye inanmamız lazım:bbo::bbo: en iyisi kıdemli arkadaşların yanıtlamasını bekleyelim bunu
:))) ben bugun kımle konustum yusumdu sanırım unuttum da o soyledı sanırım 158 dıye :)
iskenderunda askeri olanlar. yemin töreninizin ne zaman? (denizciler için)
bnde 1 aralıktan başlıyo diye biliyorum.ayın 12sinde gittiler ya o geçen 12 gün izinlerinden düşüyomuş.mesela 24 gün mü izin var 12 günü oraya sayılıo ve onlara 12 gün kalıyo.ama bazılarıda izin 28 gün diyo 12si gidince 14 kalıyo ay nası hesaplıcağımı şaşırdım ya...şu an 161 gün var izin düşünce asıl günü öğrencem ama izin kaç gün bilmiyorumki...
Bilir kişi olaraktan eşime sordum kızlar
Teslim olduğu andan itibaren başlıyormuş sınava girdikleri günle alakası yok diyor
Ama eşim 9 yıl önce teskere almış kaydirigubbakcemile3
Bendede bir link var teskere sayımı ondada 150 gün gösteriyor.Link yasak mıydı yollasam:bbo:
kızlar askeriye bizler gibi gün hesabı yapmıyorlar. ay hesabı yapılıyor.
sizin askerlik süreniz bizimle aynı olmayacak çünkü şubat ayı 28gün.
158 saymıycaklarmı canım?
ayy ne güzel olur gitsen kız yeniyılı kamuflajlar altında kutlarsınız çok fantastik=)))
kızlaaar bakın gecen sene olmus bu sene de yapılsın dıye topic açmışlarhihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...leri-yarismasi-aday-listeleri-oylamalari.html
ben linke baktım ama bu yıl için olanını göremedim.
en şirin üye olarak seni aday gösteririz kaydirigubbakcemile3
en acıların çocuğu olarak da dirimi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?