- Konu Sahibi divine_time
-
- #12.561
evet kiloyu bnde merak ediyorum
benim erkek arkadaşım et yemez,tavuk yemez,yumurta yemez,süt içmez,peynir yemez,zeytin yemez,patlıcan bamya taze fasulye yemez...spagetti dışında makarna yemez bakalım ne yicek oralarda merak ediyorum çöp adam olarak gelir artık
Benimki carsambadan beri aramadi
benim erkek arkadaşım et yemez,tavuk yemez,yumurta yemez,süt içmez,peynir yemez,zeytin yemez,patlıcan bamya taze fasulye yemez...spagetti dışında makarna yemez bakalım ne yicek oralarda merak ediyorum çöp adam olarak gelir artık
evlendiğinizde işin zor demekki CADIARZU
ay ne diyosunnn:1shok:
onlarsız yaşanırmı kız hadi bamyayı geç yumurtayı da salla
ama gerisini yemeden duramam been
allah kolaylık versin tatlım vala işin zor
ben benimkine kızıyodum tavuk yemiyosun diye sesimi çıkarmıyım bidahakaydirigubbakcemile3
bncede çıkarma canımbak daha fenalarıda varmış...bide ben peynire bayılrım yaa ama yedirmio kahvaltıda
benimki her şeyi yer şanslıymışım baya bigamyoncuiremsu
bncede çıkarma canımbak daha fenalarıda varmış...bide ben peynire bayılrım yaa ama yedirmio kahvaltıda
sanada mı yedirmiyooo
kız geceleri dolaptan yemek aşırırsın sen evenince
senin yediğinden ona ne canım e hamile olunca filan napcan herseyi yiyceksin olurmu öyle şey
bosver askerde ac kalırsa yer herseyi mecbur kalınca nası yiyo gör bakkaydirigubbakcemile3
askerde yemekleri az veriyolarmış benimki doymuyomuş gerçi benimkinin boğazı büyük olsun kıyamam:1no2:
benim nişanlımda acayip sucuk yer bol baharatlı sucukları sabahları getirip kangal kangal yiyo yaa ööyyk ne mide var anlamıyorum vallaben asla peynrsz kahvaltı düşünemem diyodum amaa insan büyük konuşmamalıymış...sadece patates kızartması çay ve ekmkle 7320 kez kahvaltı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?