- Konu Sahibi divine_time
-
- #13.121
arar inşallah cnlaelaelaelaelae mutlaka fırsat bulamamıştır zor şartlar belki bugün arar üzülme daha gün bitmediyerimseniben benimkide aramadı bende bekliyorum
bende bekliyorum aranmayı:) dun aradı ama normalde hergun arıyordu bugun gec kaldı:)
sozlestimi bunlar ne hicbiri aramıyo:)
olabilir canım benide aramadıgı oluyordu 2 gun falan bende aynı telas ediyordum haklısın ama sıkma canını bazen sıkı olabiliyor cok is veriyorlar zaman olmuyor.. nerde askerdi
oralar daha sıkı olur kotu birsey olsa duyulurdu canım sıkma canını arar..benimki ankarada yapıyordu acemiligi 2 gunu bile geciyordu aramıyordu..
erzurumda :sinifsinif:
off off içim çok fena
Canım yemin töreni hazırlıkları yapıyorlarmış ve dinlenmeye bile vakit bulamıyorlarmış üzme kendini kesin o yüzden vakit bulup arayamamıştır
balım 10 saniye ya...iyiyim desin kapatsın öyle kötüyümki ya...
kalmadı ki artık sabır falan...on saniye dogru diyorsun ama onemli olan o telefona gidebilmek iste komutan surekli baslarındaysa yapamıyordur eminim oda sesini duymayı cok istiyorsur sabret canım arar:)
ailesinden görüştüğün kimse var mı? onlara sorabilirsin aslında.. Belki onlar bi şekilde ulaşmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?