- Konu Sahibi divine_time
-
- #16.541
siyasi, dini içerikli kitaplar yasak canım askerde
roman falan götürsen daha iyi olur kanımca :lepi:
nüjdemı ısterım - tabı kabul edılırse
CHP Yalova Milletvekili İnce, batıda askerlik yapan er ve erbaşların hafta sonlarını izinli geçirebildikleri halde doğuda askerlik yapanların güvenlik nedeni ile bundan mahrum kaldıkları için erken terhis edilmeleri için kanun teklifi verdi
KESİNLİKLEEE DOĞRUU Bİ KARAR BENCEDE ARKEN DÖNEMELRİ GEREKKK SONUÇTA 5 AY DIŞARSINI GÖRMEDEN HAPİS HAYATI YAŞIOLAR BİRAZ DA ERKEN DÖNMEK ONLARIN HAKKI DİE DÜŞÜNÜORUM...ÇÜNKÜ BENMDE NİŞANLIM BATIDA OLSAYDI BENDE NE YAPAR NE EDER HAFTA SONLARI GİDİP GÖREBİLİCEĞİMİ BİLMEK BİLE YETERDİİ....ÇOK TEŞEKKÜRLER CERENCİM...SAOLASIN...
bet kesinlikle katılıyorum sana ben şu an gidip sevgilimi göremiyosam bunun tek sebebi doğuda olması,oralar karışık olduğu için gitmemi istemio...bugün çarşıya çıkıcaktı bak çıkmadı demekki çıkamadı...
canım bana değil guz_1 e teşekkür et:)
canım bugün erkek arkdaşım çıkıcaktı ama çıkmadı aramadıda....
doğu askerlık yapanlar hafta sonlar cıkamıyoırla la chp o gunlerın askerlık suresınden dusulmesı ıcın yasa tasarısı vermıs kabul edeılırse mayıs bası gelır doğudakıler
yaa bak işte batıda olsan kesin o cam açılcaktı ama okadar heveslendin heveslendin kaldı sanada haksızlık banada doğuda yakını askerlik yapan herkeseede haksızlık:)
Ceren aradı mı kuzum ben uyumuşum yeni uyandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?