- Konu Sahibi divine_time
-
- #17.721
yok canım ya hazırlık filan hak getire bi sacımı kesicektim onu bile yapamadımkaydirigubbakcemile3 aslında biraz renk attırmak istiyordum ama benimki hiç sevmiyo boyayı halnu ki beni tanıdığında sarısın sayılırdımbayanssulusmile asıl sacım kestane araya azcık renk atınca güzel olur diyorum CADIARZU
valla ya ben onun saçına bigün karışmadım uzattı kestir demedim kestirdi uzat demedim!!!vallahi bu sac takıntıları nedir anlamıyorum ki yok kesme yok boyama fetişist misin nesin dicem valakaydirigubbakcemile
biz gitceğimiz filmleri bile sıraya soktuk =)eee büyüdük tabi baksana askerlikleri bile bitti abi oldu onlarsırnaşık şey ya dönsünler de artık saçımı başımı sonra ayarlarım ben:jeyyar: bi de soruyo askım planın var mı diye ben de aynı ev iş diyorum gıcık mıyım sanırım evetkaydirigubbakcemile3
ay geçmiş olsun canım erkenden erkek olcak desene oğlun=))çok tatlıymış maşallah allah analı babalı büyütsünslm kızlar
hazırlıklar başlamış....
biz de oğluşumla yapıyoruz hazırlığımızı halası asker tulumu almış oğluma babasını karşılamaya giderken onu giydircem.
bi de babası gelince acilden sünnet olcak oğlum iltihap varmış
neyse sağ sağlim gelsin de onlar da hallolur inşallah..
eee daha neler yaptınız kızlar anlatın....
gecmiş olsun canım bende daha hazırlık yok valla ama heyecan var tabi neyse ki bitirdik hatta siz bebişlerle sabrettiniz bravo bizealkisalkisalkis
bencede şafak sayanlardan en çok zorlananlar bebeği olanlardı, biz sadece özlem duyduk üzüldük ama sizin birsürü sorumluluğunuz oldu omzunuzdaki yük arttı çocukları avutmak size düştü...aynı evde yaşamış olmanın alışkanlığıda vardı mutlaka ama bitti allahtan =) allah sağ salim kavustursun sizleri canım :Saruboceq:gerçekten bravo canım
hepimiz için zor oldu ama benim için daha bi zordu tatlım
hem ev hem çocuk hem de eşimin işlerini bana devretmesi çok zordu
nasıl geçirdim şu 5 ayı allah biliyo
bizim daha nisanlıylen isimler hazırdı :))) kız olursa ada erkek olursa ata :))))
Bence de var ama yoook öyle yağma aklinialirimsmile
Önce imam nikahı aradan 2hafta geçmeden resmi nikah 20 martta da düğün zemuszemus
Geçenlerde görümcemle konuştum düğün tarihini duyunca şok oldu bizim oğlandaki bu hız beni bile korkuttu diyor aklinialirimsmile
20martta da düğün var zaten. Keşke düğünü 21 Aralıkta yapsaydık en uzun gecenin olduğu gün o gün diyor :roflol: :roflol:
canım bu renk de çok güzelmiş ya. Ben yumuşak renkler istiyorum acaba bunu mu denesem.
Off ya ne kararsızım. alsanaalsanasmile
kızlar selam
çok heyecanlısınız ne güzel bizde görürüz inş. o günleri:Saruboceq:
nişanlımın yemin töreni oldu cuma günü çıktı nizamiyeden
hava alanı lojmanlarınd kalıyolar bi tanıdık vasıtasıyla
yrn akşam 17 de birliğe dönecekboshayallersmile
ben yemin törenine bile gidemedim;=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?