- Konu Sahibi divine_time
- #12.341
bu yılbaşı onsuz geçicek ama=(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yılbaşında yanıma gel diye tutturdu benimki de =)) Gidemem ama çok az kaldı nasılsa..bu yılbaşı onsuz geçicek ama=(
iskenderunda askeri olanlar. yemin töreninizin ne zaman? (denizciler için)
ayy çok komik ya bir topicte şafak listesi yüzünden tartışma çıkmış =))
Sensible seninle tartışacağım yakında liste yüzünden ona göre kaydirigubbakcemile3
Ülkem insanları ne garip ya sanal alemde dayılanıyorlar birbirlerine burası benim uleeeeyyynnn liste miste yok diye :roflol:
canım 31aralıkta yemin töreninden sonra usta birliğine gidecekler değil mi? benim nişanlım kaç gündür sorup duruyor bunu, kadınlar kulübündeki arkadaşlarına sor ne zaman dağıtımları olacak diyor =)) Yeniler gelince gideceğini daha ii anlayacakmış da kaydirigubbakcemile331 aralık cnm 24-25 gibi de dağitimları belli olucak.
kaydirigubbakcemile3 tatlıya bağlamışlar sonra ama çok güldüm ya. zaten ben kkdaki çoğu yazışmaları kahkahalarla okuyorum. Günlük hayatlarında da bu insanlar böyle konuşuyorlarsa vay onların haline =)))Tartışma mı ne zaman nasıl nedendelikafaduldendelikafaduldenlmaz:
ayy çok komik ya bir topicte şafak listesi yüzünden tartışma çıkmış =))
Sensible seninle tartışacağım yakında liste yüzünden ona göre kaydirigubbakcemile3
Ülkem insanları ne garip ya sanal alemde dayılanıyorlar birbirlerine burası benim uleeeeyyynnn liste miste yok diye :roflol:
=)
Bende merak ettim :uhm:
Kim nerde kime ne demiş
Sonra ne olmuş
Saç saça girişmişler mi :roflol:
Kim kazanmış
Altta kalanın canı çıkmış mı
askerlikleri aralığın 1inde başlıyo.12 aralıkta gittiler ya o geçen 12 gün askerlik izinlerinden sayılıyo.izinlerinden düşcekler o günleri.kısa dönemlerin izni toplam kaç gün bilen varmı ?
gittiği günden itibaren 158 den dusuceksın
izin dahil değil demi bu 158e?