• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kskan m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence tavrını birazda olsa koymalısın özellkle ailen konusunda....Sonuçta onlar senin ailen istedigin zaman gidip gelebilirsinn...

emin ol bu konu yüzünden boşanma noktasına geldik..mirmirmirmir

benim eşimde tam tersidir işten çıkınca gidip eve oturma git gez biraz der kendi geç geldiği için
anneme bi süre gitmesem kendisi sorar annene git sen canın sıkılmıştır diye

Allah yardımcın olsun çok zor bu kadarı da

YAAA TATİLE GİTMEYİ ÇOK İSTİYORUM AMA BİKİNİ GİYEMEZMİŞİM...

NEDEN NEDENNNNdelikafadulden

AYYY DELİRDİM ARTIK:kızgın:

sorma yaa acaba düzelirmi zamanla cadıarzu

düzelir canımda baya üzülürsün o zamana kadar
benim eniştem ilk evlendiklerinde teyzeme sürekli önüne bak derdi,uzun mantolar giyerdi, dediğin gibi çok sıkardı
şimdi teyzem rahat ama kaç yıl çekti bu şekilde :1no2:

valla bizimkide kıskanç ama bu kadar kıskanmaz heralde ya yok artık yani inş. bizde çok kavga edioruz kıskançlıklardan mesela benim eskiden hayran olduğum bi ünlüyü aşırı kıskanıo çünkü ona aşık derecede hayrandım gerçi şimdi bişi hissetmiorum ama işte kıskanıo yani geçen gece konuşurken o ünlüden konu açıldı onunda dişleri çok güzel bembeyaz dedim die anammm demediğini bırakmadı küstük yani ohaoldumsmilebide sonra tamam bi daha kıskanma konusu açmıcam dedi hiç inanamadım ama neyseÇok üzgünüm çoook zaten ben alıştım artık yaa ona göre davranıorum yani değişmio çünkü kabullenmeyi başardıma.s

benim ki hiç kıskanç değil işte her insan bir olmuyo kıskanması için somut bişey olması gerekir boş şeyleri asla kıskanmaz hele aileye gitmek markete gitmek asla bence bu bi abartı sevmiyorum böyle yapan erkekleri çok kıskanan erkek iyi değildir gibime geliyor

aaay yine mi kıskançlık hımm aynı vakayı bende yaşıyorum.eşim askerde ve dediğiniz gibi olay iyice abardı.annemde kalıyorum o askerdeyken ablama gidip kalamıyorum bir haftadan fazla sonra arkadaşlarımla çok sık görüşemiyorum zaten topu topu bir arkadaşım var.sevmekten değil çünkü ben de onu seviyorum ama kıskançlık yapmıyorum hatta bişe diyim annesinden başka hiçbir bayandan sanırım kıskanmıyorum onu.pofff bu işin başka boyutu tabi topicler karışmasın.hımm ben diyorumki yetişme tarzı ve çevreden kaynaklı az buçuk ve yaratılış.3 yıl olacak evlendiğimiz ve ben hala mantıklı bir açıklamasını bulamadım bu konunun.güven mi diyorum yok sana güveniyorum diyor.ee bakıyorum şüphe çekecek bir hareketim oldu mu buügne dek,yoo olmadı.eee demekki sorun bende değil.ama her defasında kavga oluyor çünkü huyundan vazgeçmiyor.abartıyorsun diyorum.ama ona normal geliyor tepkileri.bende artık kabullendim ve başka bir kusuru olmadığı için gülüme katlanıyorum bu sebepten ötürü.bende mikemmel değilim sonuçta.ama zor bir durum gerçekten bazen deliriyorum ama sonra duruluyorum.çare yok.kimisi ilerki yıllarda geçer diyor kimiside hiç uğraşma kabullen diyor.

oof of neden boyleler.herşeyı yapmamı yasaklıyo kafasına gore çıldırmak uzereyımmm..Çok üzgünüm çoook

ya herkesin derdi başka bende benim sevgilim azıcık kıskansın istiyorum aslında kıskanıyor ama bana karışmıyor sen bilirsin diyor ama bir kerede rengi değişiyor azıcık belli etse ben isttemiyorum dese istiyorum
ama senin durumun gibi olsun istemem çok zor öyle ya

Back
X