aaay yine mi kıskançlık hımm aynı vakayı bende yaşıyorum.eşim askerde ve dediğiniz gibi olay iyice abardı.annemde kalıyorum o askerdeyken ablama gidip kalamıyorum bir haftadan fazla sonra arkadaşlarımla çok sık görüşemiyorum zaten topu topu bir arkadaşım var.sevmekten değil çünkü ben de onu seviyorum ama kıskançlık yapmıyorum hatta bişe diyim annesinden başka hiçbir bayandan sanırım kıskanmıyorum onu.pofff bu işin başka boyutu tabi topicler karışmasın.hımm ben diyorumki yetişme tarzı ve çevreden kaynaklı az buçuk ve yaratılış.3 yıl olacak evlendiğimiz ve ben hala mantıklı bir açıklamasını bulamadım bu konunun.güven mi diyorum yok sana güveniyorum diyor.ee bakıyorum şüphe çekecek bir hareketim oldu mu buügne dek,yoo olmadı.eee demekki sorun bende değil.ama her defasında kavga oluyor çünkü huyundan vazgeçmiyor.abartıyorsun diyorum.ama ona normal geliyor tepkileri.bende artık kabullendim ve başka bir kusuru olmadığı için gülüme katlanıyorum bu sebepten ötürü.bende mikemmel değilim sonuçta.ama zor bir durum gerçekten bazen deliriyorum ama sonra duruluyorum.çare yok.kimisi ilerki yıllarda geçer diyor kimiside hiç uğraşma kabullen diyor.