kesimde kuaförüm süper ..
boya balyaj pek yaptırmadım sadece bir kez..fönleri de yanında çalışanlar çekiyor,ama iyidir...kesim boya fiyatları yüksek ve dediğin semtlerden uzak..
Etiler'de Akmerkez'in karşısında Most'u önerebilirim. Ünlü Akmerkez Moss'dan ayrılan çocuklar. Çok becerikli ve davranış olarak çok seviyeliler. Etiler'deki diğer kuaförlere göre hesaplı olduğunu da duydum. Semt olarak yazmışsın diye söylüyorum.
Rica ederim. Umarım beğenirsin
Tatlı Gacı adı nedir kuaför salonunun merak ettim yine debilgimiz olsun bana uymaz belki ama bakarsın başka bir arkadaşımıza lazım olur. Bir kuaför kesimde iyiyse hepsinde iyidir bence. Sana güzellikler dilerim tatlım. Teşekkür ederim
Mehmet Tatlı.nerdeyse her avm de var artık.tabi diğer kuaförlere göre azıcık tuzlu
ama dene derim
fulya real avm / ali gür kuaför.
çok başarılılar.
Onaracım, bugün gittim fön çektirdim gayet sıcak bir ortam çok iyi karşıladılarRica ederim. Umarım beğenirsin
Etiler'de Akmerkez'in karşısında Most'u önerebilirim. Ünlü Akmerkez Moss'dan ayrılan çocuklar. Çok becerikli ve davranış olarak çok seviyeliler. Etiler'deki diğer kuaförlere göre hesaplı olduğunu da duydum. Semt olarak yazmışsın diye söylüyorum.
fulya real avm / ali gür kuaför.
çok başarılılar.
Fiyatları nasıl acaba? Kesim, fön, boya vs.
fön 25 lira, kesim 80 lira, boya bilmiyorum 120 130 falan. manikür 40 lira..
biraz tuzlu, ama bir kaç kere gidişten sonra indirimler başlıyor tanıdıklara. ben gittiğimde 15 lira alıyorlar föne. 20 veren de oluyor. saç bakımı 60tan başlıyor.
Baya tuzluymuş hemde
Merak ettiğim için sormuştum sağol cevapladığın için canım.
Bence ' a bak Kemal baykar , ebil, hakan köse, yıldırım özdemir en büyükler burda kurumsallar burdan al kafan rahat kasada da muhattap olmassın hemde fiyatlarını filan görürsün .Arkadaşlar selam,
Yaklaşık on yıldır gittiğim kuaföre en son şeker bayramı öncesi gittim. Bir süredir canımı sıkan davranışları oluyordu Kendi kendime yanılabileceğimi söylüyordum.. Fakat bardağı taşıran son damla çirkin ve seviyesizdi. Bir daha da kesinlikle gitmedim.
Bu sebeptendir ki iyi bir kuaför aramaktayım. Aklıma estiğinde pıt diye gidebilmem için; Mecidiyeköy, Gayrettepe, Etiler civarı çok iyi olur. Önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))...
Ayrıca sizin de kuaför maceralarınız varsa dertleşiriz.. Hepinize çok teşekkür ederim. Keyifli Günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?