Saç Rengi ve Saç Boyama Kuafor hakkinda yorumlar ??

TÜRKİYE'DE PROFESYONEL KUAFÖR YOK VE BENCE GİTME..ADAM İSMİYLE AÇAR ÇIRAĞINA VERİR MAHVOLURSUN O KADAR BASİT. öRNEK BEN... Saçımı yaktılar dipleri yara içinde kaldı....Renk desen tutturamazlar, bakım desen bilmezler, ısısız şekillendirme bilmezler sürekli varsa yoksa fönnn....saçın tüm yapısını bozarlar.... Evde kendin yap saçlarını ben öyle yapıyorum ve harikalar, bakım kürleri uygula kuaförden daha iyi ve rahat olacksın bak gör...

Kesinlikle tavsiye ediyorum bende, istediğiniz rengi modeli gösterin yeter, birazcık tuzlu ama inanın değiyor. Randevusuz sakın gitmeyin bayanlar ayakta bekliyorlar. :) bnm önceki saçımın ucunda işlem vardı , koyu kumraldım
Saç ne kadar yıpranmış ve işlem görmüş olursa olsun , tamir ediyorlar.
bana yaptıkları işlem akdeniz balyajı
İlk once kırma işlemi (oncekı rengi tamamen akıtmak), ardından pigmentasyon (yıkandıkca altından yeşilimsi renk cıkmaması ıcın yapılan işlem) yapıldı, ardından komple taban boyası, ardından paketlerim atıldı , en son saç botoksu uygulandı ki kesin yaptırın saç yıpranmasını önlüyor, şahane bir saçla çıktım ))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar işlem sonucunda ne kadar ücret ödedin peki canım?
Merhaba. brezilya fonu yaptirdim. 3 hafta bile dayanmadi.. 500 tl yeyakin ucret odedim. Instagram da kendilerine bu yorumu yazdigimda cok cirkin cevaplar aldim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.ablam da rofle yaptirdi..cok beyaz oldu..saclari hep koptu... davranislarindan dolayi da kinadim..tavsiye uzerine gitmistik halbuki.demem o ki ticari bakiyorlar.. elestiri kaldiramiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…