- 28 Mayıs 2022
- 28
- 4
- 36
- 28
- Konu Sahibi Mizgintekin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekMerhaba 11 haftalık karından ultrason fotoğrafini atacam cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim
Kese şekline göre mi yorumladiniz ilk haftalarda tam yuvarlakti simdi fasulye oldu bildigim kadarıyla ilk haftalara gore gecerli
Sizin kaç haftalıkErkek bencede kafa yapısına göre yorumladım benim oğlanda böyle
15 bitti 16 ya girdirdikSizin kaç haftalık
Evet baktırdım bende erkek dedi hepChatgpt tüm teorilere gore cinsiyet tahmini yapıyor Muş benim tel kabul etmediği için bakamıyorum siz baktiniz mi ona
Sizde uygulama var mı bende tel kabul etmiyor rica etsem benimkine de bakar mısınızEvet baktırdım bende erkek dedi hep
Malesef bende yok banada burdan bir arkadaş baktı sağolsunSizde uygulama var mı bende tel kabul etmiyor rica etsem benimkine de bakar mısınız
Canım baktırdım ben erkek diyorSizde uygulama var mı bende tel kabul etmiyor rica etsem benimkine de bakar mısınız
Cok teşekkür ederim bir kızım var bir oglumda olsaydı güzel olur inşallah sağlıkla öyle olurCanım baktırdım ben erkek diyor
Hayırlısı canım sağlıkla gelsinCok teşekkür ederim bir kızım var bir oglumda olsaydı güzel olur inşallah sağlıkla öyle olur
Erkeğe benziyor canımKızlar Benimde 1 oğlum var 17 hafta da kız dendi %80 18+2 de bu şekilde çıkıntı gördü ve %99 erkek dedi bende muallakta kaldım bir şey almadım detaylı ulturasyon bekliyorum millette afalladı bi erkek bi kız
Eki Görüntüle 3598334 Eki Görüntüle 3598335 r
Sizce bizim nedir 13 haftalıkErkeğe benziyor canım