- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
- Konu Sahibi Burcucum34
-
kuaföre iyi bir cımbız edinin ve kendi cımbızınızla gidin ,Su an bisey yok dun cimbiza sıkıştı sonra herhabgi kanama vs olmadi cok sonra yerinde ufak bir sivilce kadar yara yeri derikirmizi kurumusti su an hic bisey yok tsk ederim
bazi tuyleri ters cekmis olabilirlerHazır konuya denk gelmişken sormak isterim. Kuaföre bikini bölgesi için ağdaya gidiyordum. her gittiğimde işlemden 1 2 gün sonra bikini bölgemde küçük bazen de orta büyüklükte sivilceler çıkıyor. Aslında temiz gibi gözüken fakat çok aşırı hijyen olmayan bir yer. Bayadır girmiyordum kendim hallediyordum ama geçen ay yine gitme ihtiyacı hissettim ve yine aynısı oldu sivilceler çıkıp canım yanınca yine gitmedim. Başka yere gitmek de pek istemiyorum rahatsız oluyorum. Yani sizce normal mi bu durum? benim cildim mi aşırı hassas bundan böyle Bi tepki veriyo yoksa hijyen probleminden mi
bazi tuyleri ters cekmis olabilirler
birde agda yaptirirken dikkat edin spatula degissinler aslinda o agdanin ve agda kabininda surekli yenilenmesi yada temizlenmesi gerekir ama cok zor
bazi tuyleri ters cekmis olabilirler
birde agda yaptirirken dikkat edin spatula degissinler aslinda o agdanin ve agda kabininda surekli yenilenmesi yada temizlenmesi gerekir ama cok zor
Spatula degisse nolur. O spatulayi milletin orasina burasina surtup tekrar agda kabinin icine daldiriyor. Siradaki musteriyede spatula degistirip ayni agda kabindan agdaya devam ediyor.
Cildim hasaastir muhtelemen ondandir canimHazır konuya denk gelmişken sormak isterim. Kuaföre bikini bölgesi için ağdaya gidiyordum. her gittiğimde işlemden 1 2 gün sonra bikini bölgemde küçük bazen de orta büyüklükte sivilceler çıkıyor. Aslında temiz gibi gözüken fakat çok aşırı hijyen olmayan bir yer. Bayadır girmiyordum kendim hallediyordum ama geçen ay yine gitme ihtiyacı hissettim ve yine aynısı oldu sivilceler çıkıp canım yanınca yine gitmedim. Başka yere gitmek de pek istemiyorum rahatsız oluyorum. Yani sizce normal mi bu durum? benim cildim mi aşırı hassas bundan böyle Bi tepki veriyo yoksa hijyen probleminden mi
iste oyuzden degismesi lazim ama kendi agda kabinizi alip kuafore giderken yaninizda goturebilirsiniz 15 20 lira biseydi en son yanlis hatirlamiyorsamSpatula degisse nolur. O spatulayi milletin orasina burasina surtup tekrar agda kabinin icine daldiriyor. Siradaki musteriyede spatula degistirip ayni agda kabindan agdaya devam ediyor.
Canim cok yandi ondan kastimda interntte arstiriyim dedim daha kotu oldum vallahibisey olmaz merak etmeyin adet olacaginiz icin cildiniz hassaslaamis muhtemelen ve kil kokleriniz serttir ondan olmustur
bana surekli oluyor 2 3 gun oyle yarali bedir gibi geziyorum ama ben kuzenimin yeri oldugu icin cimbizi falan kirkliyorumCanim cok yandi ondan kastimda interntte arstiriyim dedim daha kotu oldum vallahi
iste oyuzden degismesi lazim ama kendi agda kabinizi alip kuafore giderken yaninizda goturebilirsiniz 15 20 lira biseydi en son yanlis hatirlamiyorsam
en guzeli kendi yapamayan da aletlerini alip kendine ait olanla yaptirsin daha saglikliBen kesim haric gitmiyorum kuafore. Gidecek olsam da oradaki malzemelerle yaptirmazdim. Manikur, pedikur, kaş, biyik, agda ne varsa kendim yapiyorum evde tüm gerekli malzemelerim var.
Ama bisey olmaz dimi ya yani kendi kendime diyorjm sabah saatlerydi bbenden hemen once birini almamisti gibi dusunceler sonrada bircol kadinda vardir boyle durumlar.ozaman cok.kotu olurdu diyorum yani bilemiyorumbana surekli oluyor 2 3 gun oyle yarali bedir gibi geziyorum ama ben kuzenimin yeri oldugu icin cimbizi falan kirkliyorum
Ne gibi rahatsızlık gecirdi bende kanama olmado o an cimbiz batti ben kanadi sandim ama yoktu kuaforden cikarekn bisey yoktu 1 saat sonra fakan bir sivilce yi koparirisiniz ya yeri kan oturur boyle kabuklanir oyle olduAnnem kapıp büyük rahatsızlık geçirmişti. Yani biz sonradan düşününce bulduk. Kaşını aldırmış çok kanamış. Dikkat edin
Bende şunu duyduktan sonra midem bulanmıştı
Komşunun gelini söylemişti bazı kuaförler kullanılan sir ağdaları tekrar eritip süzgeçten geçirip kullanıyorlarmış
Ama iste mecbur kaliyoruz ben dun kimlik.icin resim cektiricem kendim alamiyorum gidip aldirmak zorunda kaldim
burada kuaföre çok giden var kimseninde işine mani olmak istemiyorum ama bildiklerim
kız kardeşim lise döneminde kuaför çıraklığı yaptı
anlattıkları
ha şimdi gitmiyor mu kuaföre gidiyornasıl gidebiliyorsun diyorum bile bile gidiyorum diyor
Yapacak bişey yok gerekiyor ise gidilecek tabiAma iste mecbur kaliyoruz ben dun kimlik.icin resim cektiricem kendim alamiyorum gidip aldirmak zorunda kaldim
Aynn oyleymis )) fotografci makyaj bile.yapilmiyor oldugun gibi cikicaksin dedi bende az bi kasim çıkmıştı bari onlari toparlatiyim diye gittim hemen acele bir sekilde aldirdim sonrada dunden beri kafayo yedimYapacak bişey yok gerekiyor ise gidilecek tabi
Bu yeni kimlikler için mi fotoğraf çektirdiniz
Ya arkadaşım hiç uğraşmasaydın
Güzeli çirkini bakımlısı bakımsızı erkeği kadını herkes mi mutant gibi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?