Kuafor malzemeleri

Burcucum34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
983
172
23
Arkadaslar merhaba bilgisi olan yardimci olabilirmi lutfem daha once boyle.seyelre dikkat etmezdim onemsemezdim ama bir suredir.surekli takik vaziywtteyim. Dun herzaman gittigim.kuafore sabah 11 gibi kaslarimi.aldirmak.icin gittim kaliteli bir yerdir ayrica kotu bir yer degil kaslarimi aldiriken biraz gozlerimi.sikmisim cimbizim ucu derimi yoldu boyle derim zedeledi adet doneminde oldugum icin cok sıktigimdan oldu belli belirisz .kucuk bir zedelednme oldu bundan olasi bir enfeksiyon kapmis olabirmiyim yani bir cok.kisinin boyle.oliyordur diye dusunuyorum birde sabah saatelriydi kuafor tenhaydi bu arada kas aldiran kimsede yoktu bilginiz varmi.arkadaslar kafam allak bullak oldu aranizda kuafor olan yardimci olabilcek varmi yada basina boyle birsey gelen varmi o an kanama vs. Olmadi ama sonrasinda eve geldigimde zedelenme olmus su an yok ama

Ben sizi kötü etkilemek istemem ama en iğrenç bulduğum yerlerdendir kuaför salonları
Asla tam hijyen sağlanamaz gibi gelir bana
Son gittiğimde bıyık almıştım abse oldu dudaklarının üst tarafı
Ve çok hassas bir cildin var belkide ondandır
O gün bugündür gitmiyorum
Kendim evde yapıyorum herşeyi
Sizinde büyük ihtimal birşey olmaz ama çok iyi seçin gideceğiniz salonları

Antibiyotik krem kullanabilirsin canım ayrıca ben malzemeleri dezenfekte ederdim sonuçta onlarca kadına kullanıyorum, ama her kuaför yapar mı bilmiyorum, bu arada cımbız kapması iz bırakır mutlaka nemlendirici krem sür üzerine

Bana da bir kaç sefer oldu bu durum birşey olmadı. Bir de ben kuaför de kaş bıyık aldırdıktan sonra üstüne kapatıcı birşey sürdürmem hemen eve gelir elimi yüzümü güzelce de yıkarım bu şekilde ayarlarım kendimi hep. İçim rahat etsin diye evde sudo krem falan varsa sürebilirsin zedelenmeye iyi gelir.

Antibiyotik krem kullanabilirsin canım ayrıca ben malzemeleri dezenfekte ederdim sonuçta onlarca kadına kullanıyorum, ama her kuaför yapar mı bilmiyorum, bu arada cımbız kapması iz bırakır mutlaka nemlendirici krem sür üzerine
Su an bisey yok dun cimbiza sıkıştı sonra herhabgi kanama vs olmadi cok sonra yerinde ufak bir sivilce kadar yara yeri derikirmizi kurumusti su an hic bisey yok tsk ederim

İyi biyer olmasina guvenmeyin hiç.
O aletler icin dezenfekte işlemi uygulamiyorlar pek, gozumle gordum makinaya atiyorlar ama bazen o makina calistirilmiyordu bile, musterilerin kendisine özel kullanilmasi icin biraktiklari manikur aletlerini de el aleme kullandiklarini da gormustum. Bazen kolonyayla şöyle bir siliyorlardi. Bunlarin yasadigi yerde mahalle arasi bir kuafor degildi ustelik.

İlla hastalik kapacaksiniz diye birsey yok, enfeksiyonlu birinin o aleti kullanmis olmasi gerekir once ama pislik sonucta yani.
Saç kesimi hariç kuafore gitmiyorum ben. İlla gidecekseniz de kendi cimbizinizi vs yaninjzda goturun bari.

Birşey olmaz korkmayın benimde başıma geldi
Olmaz dimi bende mantikli dusunmeye calsiryorm cok kadinda oluyor dur diye ama bi andada icim icimi yiyo o an kanama kirmizilik olmadi zaten cimbiz batti acisi oldu sonrasinda eve geldim kuurumus yara derisi olur ya kabuk atat oyle oldu

Bana da bir kaç sefer oldu bu durum birşey olmadı. Bir de ben kuaför de kaş bıyık aldırdıktan sonra üstüne kapatıcı birşey sürdürmem hemen eve gelir elimi yüzümü güzelce de yıkarım bu şekilde ayarlarım kendimi hep. İçim rahat etsin diye evde sudo krem falan varsa sürebilirsin zedelenmeye iyi gelir.
Tsk ederim canim su an bisey yok o an kuaforde de gorunurde bisey olmadi ciktiktan sonra 2 uc saat sonra kurumus yara olur ya derisi kalkar oyle oldu kirmizi seklinde

Yok bir şey olmaz korkma. Ben bikini için gidiyorum orda bir kere kullandı ama benim içime sinmedi bu gidişimde cımbızımı kendim götürcem ama psikopat değilim :))

Bende hemen elimi yzumu yikarim islemden sonra ama fotoğraf cektiricektim orda islak mendille sildim bir iki saat sonra yikadim boyle kuurmis yara olur ya oyle bisey cimbizin ucu batti sanirim su anda gecti zaten hafif yara seklindeydo ama dunden beri kafayi yemek uzereyim

Ben sizi kötü etkilemek istemem ama en iğrenç bulduğum yerlerdendir kuaför salonları
Ben eskiden cok dukkat etmezdim boyle seylere ama kendim temiz ve hijneyimdir kuafor salonlari tabiki tam olarak hijyen saglanamaz bende sanmiyorum ama insan gitmek zorunda kalıyor malesef

Yok bir şey olmaz korkma. Ben bikini için gidiyorum orda bir kere kullandı ama benim içime sinmedi bu gidişimde cımbızımı kendim götürcem ama psikopat değilim :))
Ya bunun ucu hafif batti ama o yuzden tedirgun oldim ben canim ama bide dusunuyirum eger oyle olsa bir cok kadinin basina gelmistir buyuk ihtimal diye

Bende hemen elimi yzumu yikarim islemden sonra ama fotoğraf cektiricektim orda islak mendille sildim bir iki saat sonra yikadim boyle kuurmis yara olur ya oyle bisey cimbizin ucu batti sanirim su anda gecti zaten hafif yara seklindeydo ama dunden beri kafayi yemek uzereyim
Yok canım korkma bişey olmaz ıslak mendille de silmişsin zaten. Benimde anlattığın gibi olmuştu.

Bende şunu duyduktan sonra midem bulanmıştı
Komşunun gelini söylemişti bazı kuaförler kullanılan sir ağdaları tekrar eritip süzgeçten geçirip kullanıyorlarmış :kusmuk:

Back
X