Kuafor malzemeleri

Eğer hijyen koşullarına uyuyorlarsa bir şey olmaz. Onların her kullanımdan sonra özel bir makinede sterilize edilmeleri gerekiyor ama hepsi buna uyuyor mu orası şüpheli. Kan akmadıysa bir şey olmaz. Ama bu konuda takıntılı iseniz kendi malzemelerinizi alın, onları götürün kuaföre gittiğinizde.

Eğer hijyen koşullarına uyuyorlarsa bir şey olmaz. Onların her kullanımdan sonra özel bir makinede sterilize edilmeleri gerekiyor ama hepsi buna uyuyor mu orası şüpheli. Kan akmadıysa bir şey olmaz. Ama bu konuda takıntılı iseniz kendi malzemelerinizi alın, onları götürün kuaföre gittiğinizde.
O an kan akmadi sonrada akmadi sadece zedelendi sonrasinda kirmizilik kabuklanmis yara gibi oldu ama bircok kadina oluyordur boyl E daha cildi hassa kadinlarda vardir eminimki

Ne gibi rahatsızlık gecirdi bende kanama olmado o an cimbiz batti ben kanadi sandim ama yoktu kuaforden cikarekn bisey yoktu 1 saat sonra fakan bir sivilce yi koparirisiniz ya yeri kan oturur boyle kabuklanir oyle oldu
O zmn küçüktüm ama HP nin bir türünü benzerini geçirdi tedavi gördü iyi beslendi. Tabi sapsarıydı yorgundu halsizlik yataktan çıkamıyordu. doktor kuaförden vb bulaşabileceğini söyledi. sonra annem en son kaşını aldırdığında alırken çok kanattığını hatırladı. Mahalle arası küçük bi yerdi kuaför

bu kadar takık ınsanların (sız kendınız dedınız takıgımdır dıye) kendı cımbızını torpusunu falan kuafora goturmemesıne ayrı sasırıyorum
hıc kuafore gıtmemde gıdecek olsam kaş aldırmaya veya manıkure falan kendı esyamı gotururum elın ınsanı aids mı ucuklu mu mantarlı mı bellı degıl kuafor dezenfekte ettı mı bellı degıl hem takıgım deyıp hem nasıl bukadar guvenebılıyorsunuz hayret

bunu yasadıgınız an bıraz pamukla kolonya veya oksıjenlı su sursenız guzel olurdu

Arkadaslar mantıklı dusunmeye calisiyirum aslinda resim var hemen kuafor sonrasi yükleye medim hani kucuk bir sivilve yolarsin ya yeri kirmizi kalir öyleydi eger cimbizi benden once birinie kulllanmislarsa cimbizin ucunda kan olmasi lazim dimi bir sorun olmasi icim birde kuafor bostu kimsede yoktu yani benden omce birinin kasini almissa varsayaylim aradan bayagi sure gecmis oluyor kanama olmadi ama sonrasinda kirmizilasti kabuklandi ufak bir nokta seklinde oda 1 saat sonra oldu aksam oda kayboldu hemen sonrasinda islak mendiile sildim sonrada sabunladim yuzumu zaten ama bircok kadinin basina geliyordur diye dusunuyorum...

Eğer iyi bir kuaforse düzenli olarak dezenfekte yapıyor olmaları lazım cimbizlari makasları eğer yapmadilarsa da korkma bişey olmaz senden önceki sonuçta bilemeyiz hastalıklı taşıyor nasildir nedir

Arkadaslar merhaba bilgisi olan yardimci olabilirmi lutfem daha once boyle.seyelre dikkat etmezdim onemsemezdim ama bir suredir.surekli takik vaziywtteyim. Dun herzaman gittigim.kuafore sabah 11 gibi kaslarimi.aldirmak.icin gittim kaliteli bir yerdir ayrica kotu bir yer degil kaslarimi aldiriken biraz gozlerimi.sikmisim cimbizim ucu derimi yoldu boyle derim zedeledi adet doneminde oldugum icin cok sıktigimdan oldu belli belirisz .kucuk bir zedelednme oldu bundan olasi bir enfeksiyon kapmis olabirmiyim yani bir cok.kisinin boyle.oliyordur diye dusunuyorum birde sabah saatelriydi kuafor tenhaydi bu arada kas aldiran kimsede yoktu bilginiz varmi.arkadaslar kafam allak bullak oldu aranizda kuafor olan yardimci olabilcek varmi yada basina boyle birsey gelen varmi o an kanama vs. Olmadi ama sonrasinda eve geldigimde zedelenme olmus su an yok ama
Takıntı yapmışsın canım bişey olmaz ondan ayrıca cımbızlar temizleniyor her kas alımından sonra benim kuaförüm mikrodalgaya atıyor ısıtıyor sonrada bi karışımla siliyor. Öyle yapmasa bile bişey olacağını sanmıyorum kanamamış da zaten seninde dediğin gibi kendini sıkmışsın kaş yerine etini çekmiş. Yinede rahat edemem dersen git bi kan testi ver

Bende şunu duyduktan sonra midem bulanmıştı
Komşunun gelini söylemişti bazı kuaförler kullanılan sir ağdaları tekrar eritip süzgeçten geçirip kullanıyorlarmış :kusmuk:
Böyle bir şey olması imkansız zaten çöpe atıyorlar bazen de bezle alıyorlar. Bezin üstünden nasıl çıkaracak hem süzmekle o kıllar gider mi ilahi :)

Böyle bir şey olması imkansız zaten çöpe atıyorlar bazen de bezle alıyorlar. Bezin üstünden nasıl çıkaracak hem süzmekle o kıllar gider mi ilahi :)
Çöp kovası dediğiniz şey sirleri biriktirdikleri şey işte😀
Sadece özel bölgeyi yaparken bez kullanılıyor
Yapıp süzmüşler eritince sıvılaşıyor haliyle
Neden yalan söylesin ki 😅

Çöp kovası dediğiniz şey sirleri biriktirdikleri şey işte😀
Sadece özel bölgeyi yaparken bez kullanılıyor
Yapıp süzmüşler eritince sıvılaşıyor haliyle
Neden yalan söylesin ki 😅
Doğru olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum şuan hayattan soğudum bugün kuaföre gidecektim :(

Arkadaslar merhaba bilgisi olan yardimci olabilirmi lutfem daha once boyle.seyelre dikkat etmezdim onemsemezdim ama bir suredir.surekli takik vaziywtteyim. Dun herzaman gittigim.kuafore sabah 11 gibi kaslarimi.aldirmak.icin gittim kaliteli bir yerdir ayrica kotu bir yer degil kaslarimi aldiriken biraz gozlerimi.sikmisim cimbizim ucu derimi yoldu boyle derim zedeledi adet doneminde oldugum icin cok sıktigimdan oldu belli belirisz .kucuk bir zedelednme oldu bundan olasi bir enfeksiyon kapmis olabirmiyim yani bir cok.kisinin boyle.oliyordur diye dusunuyorum birde sabah saatelriydi kuafor tenhaydi bu arada kas aldiran kimsede yoktu bilginiz varmi.arkadaslar kafam allak bullak oldu aranizda kuafor olan yardimci olabilcek varmi yada basina boyle birsey gelen varmi o an kanama vs. Olmadi ama sonrasinda eve geldigimde zedelenme olmus su an yok ama
Ne okudum ben az önce ya

Back
X