Kuaför ve bulaşıcı hastalıklar

ecenuiu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Arkadaşlar merhaba okb takinti problemim var bugün kuaföre gittim ve ortak cımbız ağda vs kullandı. Yüzümde kanama gerçekleşmedi ama kan yolu ile bulaşan hastalıklar için korkmaya başladım. Problem yaşar mıyım teşekkur ederim

Manikür setini ben kendim götürüyorum ordan hepatit b bulaşma olasılığı var ağdayıfa asla yaptırmam kuaförde zaten

Manikür setini ben kendim götürüyorum ordan hepatit b bulaşma olasılığı var ağdayıfa asla yaptırmam kuaförde zaten
Ağdayı tek kullanımlık spatula ile yapmıyorlar mı? onunda bir riski oluyor muyduu

Ağdayı tek kullanımlık spatula ile yapmıyorlar mı? onunda bir riski oluyor muyduu
Spatula değişse bile o ağda herkese sürülüyor ki ben ısıtmalı elde ağda alıyorum evde onu idare ediyorum

Spatula değişse bile o ağda herkese sürülüyor ki ben ısıtmalı elde ağda alıyorum evde onu idare ediyorum
Normalde bende evde yapıyorum ama bikini bölgesini asla kendim yapamadığım için kuaförü tercih ediyordum

Kanama olmadıysa korkmana gerek yok ama yine de bir daha gideceksen kendi cımbızınla git. Ağdada nasıl bir risk var onu anlamadım yaptırmadıgim için bilmiyorum. Manikür, pedikür yaptıracaksan da kesinlikle kendine bir manikür seti alıp onu götür o tür işlemlerde kanama ihtimali var çünkü ama bana sorarsan en temizi evde yapmak hele takıntılı biriysen

Ben o kullandıkları ağdadan kendime aldım. Saolsun ağdacım benim gidiceğim zaman onu ayrı ısıtıp bana onla yapıyor. Arkadaşım olduğu için kendi de hassas davranıyor.

Doktora sordum o da boyle dedi kanama olmadiysa sıkıntı olmaz dedi ben de malzemeleri alip kendim yapacagim artik

`